Manažer - zprávy z managementu

KPMG Data Festival opět zboří mýty ohledně dat a složitosti práce s nimi

Již v pátek 8. října 2021 budete mít unikátní příležitost nahlédnout do světa dat a datové analytiky. Přijďte se do Atria Rajské budovy Vysoké školy ekonomické v…

Firmy krátí své marketingové rozpočty. Je to dobré rozhodnutí?

Roky 2020 a 2021 přinesly nečekané a bezprecedentní změny v oblasti…

SAP

Rok pandemie podnítil rozšíření distribuovaných týmů. V SAP Services se rychle staly běžným způsobem práce

I před nástupem pandemie existovaly v nadnárodních společnostech týmy,…

Irena Vrbová, Porto

Strach o firmu i podpora zaměstnanců. Jak covid zamával s šéfy firem?

Pandemie zasáhla způsob, jakým firmy řídily svůj byznys. Potýkaly se s…

Informace a znalosti jsou pro úspěch v podnikání zásadní i kritické.

Informace a znalosti jsou pro úspěch v podnikání zásadní i kritické. Klíčové je nepřehltit se

Není žádným tajemstvím, že znalosti a informace v jakémkoliv oboru jsou…

5. ročník konference ZÁKAZNÍK 2030

icon 5. ročník konference ZÁKAZNÍK 2030 - konference, která ukáže, jek se měnit spolu se zákazníky

Svět se loni v polovině března změnil a my s ním. Neplatí zavedené postupy,…

Never stop learning.

Jak se stát úspěšným manažerem?

Jaké jsou předpoklady pro úspěch? Dá se úspěch měřit, když je jeho vnímání…

Lockdown pomohl malým e-shopům, lidé se na nich přestali bát nakupovat, zaznívá z firmy Twisto

Fintech startup Twisto zjistil, jak se během pandemie změnily nákupy zboží…

Jiří Jemelka, J.I.P. pro firmy

Případová studie z oblasti interim managementu: Limity rodinných firem aneb správná míra řízení a cítění

Rodinné firmy v České republice tvoří asi 85 procent všech soukromých…

Kariérní rozvoj business analytika

Až budete mít několik let zkušeností a učení, můžete být považováni za…

Článek v rámci předplatného Pět inspirativních knih pro podnikatele a leadery

Léto se blíží a s ním i dovolené. Mnoho lidí toto období většího klidu…

Proč nechtějí zaměstnanci v gastronomii zpět do práce s Terezou Kučerovou, Ambiente a Karlem Maříkem, Grason

Proč nechtějí zaměstnanci v gastronomii zpět do práce? Podcast s Terezou Kučerovou a Karlem Maříkem

Tereza Kučerová je HR manažerkou restaurační sítě Ambiente a Karel Mařík…

Matěj Matolín, Zdeněk Cendra, José Kadlec

Budování globální firmy kompletně bez HR se Zdeňkem Cendrou, zakladatelem CDN77

Zdeněk Cendra je zakladatelem společnosti CDN77, která - stručně řečeno -…

Výpis 113 z celkem 3774