Pár tipů pro budoucí provozovatele restaurace Založení restaurace může být sen mnoha z vás, úspěšných ale bude jen několik. Podle Kep Sweeneyové, autorky knihy The New Restaurant Entrepreneur, jich zkrachuje do pěti let až 90 %. Sweeneyová, která má více než dvacetiletou zkušenost v oblasti pohostinství jako analytička investičního…
Liberalizace služeb byla schválena Zákon, který má firmám zajistit v oblasti služeb volnější působení v zemích…
USA chtějí po roce 2025 využívat 25 % energie z obnovitelných zdrojů Podle studie společnosti Rand by mohly Spojené státy do roku 2025 získávat…
Přichází nápoje, které vám pomohou spalovat kalorie Nedávná data z amerického Národního centra zdravotních statistik ukazují,…
Anheuser-Busch bude mít nového ředitele Po tři roky se Anheuser-Busch drží na předních příčkách žebříčku nejvíce…
12 tipů pro úspěšný maloobchod Smyslem každého obchodu je získat zákazníky, k čemuž slouží marketing.…
S narůstající konkurencí a stagnací odbytu se firmy často snaží vdýchnout…
Marketingové tipy pro sváteční sezónu
Prezentace: Znáte své publikum?