Pár tipů pro budoucí provozovatele restaurace

Vytisknout

Založení restaurace může být sen mnoha z vás, úspěšných ale bude jen několik. Podle Kep Sweeneyové, autorky knihy The New Restaurant Entrepreneur, jich zkrachuje do pěti let až 90 %. Sweeneyová, která má více než dvacetiletou zkušenost v oblasti pohostinství jako analytička investičního bankovnictví, restauratérka i šéfkuchařka, nabízí několik tipů, jak zvýšit své šance.Co odlišuje úspěšnou restauraci? Úspěch je podle Sweeneyové v konceptu, aktivaci a vhodných prostorách, které máte k dispozici.…




Chcete si přečíst celý článek? Zajistěte si předplatné již od 58 Kč měsíčně

Pro firmy je cena předplatného od 1490 Kč ročně bez DPH. Pro soukromé osoby a OSVČ za 690 Kč ročně včetně DPH.

Pozor AKCE, do konce roku využijte nabídku 30 dní za 149 Kč.

Nevíte, jak máte dále postupovat? Podívejte se na kompletní podmínky předplatného nebo nás kontaktujte.

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace