Nejčtenější články na Management News za rok 2023

Rok 2023 byl ve světě lidských zdrojů a managementu poznamenán obrovskými technologickými inovacemi. Na portálu Management News jsme pečlivě sledovali především rozvoj umělé inteligence, ale zároveň jsme nezapomínali na nejpopulárnější téma a tím i nadále zůstává leadership v dnešním moderním pracovním prostředí.

Ilustrační snímek

Jedním z nejzajímavějších témat, které v roce 2023 zaujalo naše čtenáře, bylo využívání umělé inteligence (AI). Diskuse o AI stále rozděluje svět na dva tábory - příznivce a odpůrce. Články zabývající se touto problematikou patřily mezi nejnavštěvovanější a nejdiskutovanější.

Dalším významným tématem byla novela zákoníku práce, která vstoupila v platnost v roce 2023 a přinesla mnoho změn. Články a rozhovory na toto téma zaznamenaly zvýšený zájem. Populární jsou také texty o vyjednávání, efektivním řízení lidí, jejich motivaci, onboardingu, a o welbeingu pracovníků.

TOP 10 článků na Management News v roce 2023

  1. Jiří Novotný, FRAENKISCHE CZ: Management na všech úrovních musí jít příkladem
  2. Poznejte, že někdo lže: Signály, které lež spolehlivě prozradí
  3. Kryptoměny a daně se příliš v lásce nemají
  4. Roman Senecký, Mondi: Chci investovat do lidí tak, aby zvyšovali svou hodnotu na trhu práce
  5. Bez bolesti není růstu: Miroslav Bárta, David Navrátil a Jitka Haubová na konferenci FranklinCovey, 20. dubna 2023, Praha
  6. Počet podvodů v kyberprostoru roste, na co by si měly dát firmy pozor?
  7. Fráze, které by si měl každý manažer odpustit
  8. Manažeři se v hybridním modelu stanou lídry nové generace
  9. Pět zvyků efektivního manažera
  10. Česká republika má Asociaci vyjednavačů

HR a Management News na sociálních sítích 

Velmi nás těší, že se každým rokem můžeme dělit o články a postřehy s více a více čtenáři nejen na portálu Management News, ale i na našich sociálních sítích. Tímto děkujeme za přízeň v diskusní skupině na LinkedIn, která se pyšní 12 000 členy, a stejně tak na Facebooku HR News, kde nás sleduje už téměř 15 000 aktivních uživatelů, ve FB skupině Management News máme 6 700 příznivců.

Sledujte také firemní profil HR News na síti LinkedIn, kde je aktuálně skoro 9.000 sledujících.

Předplatné Management News

Pokud máte zájem o bezplatné zasílání novinek a přístup ke článkům z oblasti HR a managementu, aktivujte si předplatné na Management News.

Publikace na HR a Management News

Články, videa a podcasty četlo, vidělo a slyšelo na HR a Management News a HR TV a Managament TV v roce 2023 více než 650.000 uživatelů.

Máte-li zájem o jejich pozornost a chcete publikovat vaše názory, zkušenosti nebo komunikovat vaše služby, kontaktujte nás na redakce@hrnews.cz nebo +420 731 169 886 (Tomáš Pospíchal).