Staňte se profesionálním manažerem pod vedením Františka Hroníka z Motivu P

Jak se vám daří motivovat a vést vaše zaměstnance nejen v době, kdy o pracovní příležitosti nemají právě nouzi? Umíte podávat konstruktivní zpětnou vazbu, efektivně delegovat práci na druhé a také jejich výkon dobře ohodnotit? Jak zvládáte udržet si profesionální tvář, jestliže musíte prosadit rozhodnutí, se kterým nejste na 100 % ztotožněni?

František Horník, MotivP

Roční program Profesionální manažer, který připravuje Agentura Motiv P pod vedením zkušeného odborníka na poli lidských zdrojů – Františka Hroníka, vám pomůže získat a rozvíjet základní a zcela klíčové dovednosti pro vedení lidí.

Co se naučíte?

  • Naučíte se přistupovat k lidem individuálně podle jejich osobnostní typologie a potřeb.
  • Osvojíte si různé druhy motivace pro efektivní vedení různých skupin zaměstnanců.
  • Zjistíte, jak podávat zpětnou vazbu, která lidem skutečně pomáhá se dále rozvíjet.
  • Uvědomíte si, že k rozvoji nestačí jen pochvala, ale je potřeba umět podávat také konstruktivní kritiku.
  • A jelikož rozvoj lidí začíná nejprve jejich výběrem do týmu, naučíte se v neposlední řadě také, jak vybírat ty nejvhodnější pracovníky na dané pozice.

Program je určen především začínajícím manažerům nebo specialistům, kteří by rádi na manažerskou pozici nastoupili. Zahrnuje celkem 8 dní prezenčního výcviku, který probíhá v Praze nebo Brně. Dále vlastní podpůrné virtuální kurzy a videa pro samostudium.

Program je uspořádán do otevřených tematických kurzů, které můžete absolvovat také samostatně:

Zajímá vás, jak kurzy probíhají? Přečtěte si reportáž z dílčího kurzu "Manažerská integrita" a zjistěte, jak si zachovat tvář profesionála i v situacích, kdy se cítíte rozpolcení mezi svými postoji a pracovní rolí.

Říká se, že průměrný manažer umí dobře vyprávět, dobrý manažer vysvětluje, výborný ukazuje, ale jen ten nejlepší manažer dokáže druhé inspirovat. Chcete se stát právě takovým? Zapojte se do výcviku Profesionální manažer Agentury Motiv P nebo si vyberte jen některý z jeho dílčích kurzů.