Zúčastněte se ochutnávky kurzu na téma práce se stresem, 26. 4. 2019 Praha

Pod tlakem se ocitne mnohokrát za život každý z nás. Některým se s ním daří vypořádávat snáze, jiným naopak adaptace trvá déle. Cítíme se vyčerpaní, bez energie, ztrácíme nadhled a nezřídka se potýkáme se zdravotními obtížemi. Zúčastněte se bezplatného ukázkového setkání na téma práce se stresem a osvojte si účinné praktiky pro svůj osobní i pracovní život.

Ilustrační snímek

Smyslem setkání je odnést si konkrétní doporučení, jak pracovat s negativní energií a zvládat obtížné životní momenty. Během pár hodin získáte tipy, jak udržet nad svým životem kontrolu, zvládat vlastní stres, a dokonce pracovat i se stresem svých kolegů či blízkých, a vyvarovat se tak konfliktním situacím.

Akce se koná 26. dubna 2019 od 9 do 12 hodin na adrese: Senovážné nám. 1463/5, 110 00 Praha - Nové Město a pořádá ji společnost Via Libertatis.

Témata, na která se zaměříme

  • Stres – co to je a jeho vliv na nás samotné.
  • Jak dokážeme stres identifikovat a měřit.
  • Příčina stresu a jak s ní pracovat.
  • Řízení stresu.

Setkání je určeno především manažerům a lídrům, kteří se musí vypořádat nejen se stresem vlastním, ale i druhých. Zúčastnit se může však prakticky kdokoliv, kdo právě zažívá náročné období a je pod velkým tlakem ve své práci či osobním životě.

Programem vás provede zkušený konzultant, lektor a kouč Robert Němeček. Robert má dlouholeté praktické zkušenosti z náročného odvětví obchodu, kde mimo jiné vedl mezinárodní týmy a podílel se na firemním rozvoji. Je zastáncem zdravého selského rozumu a osobního přístupu se zaměřením na konkrétní a srozumitelné řešení dané situace, ve které se člověk právě nachází. Sám si navíc v osobním životě zakusil nelehké a dlouhé období nejistoty a tlaku poté, co mu lékaři diagnostikovali mozkový nádor. Více o jeho příběhu i o tom, jak mu daří pomocí sebekoučinku se stresem pracovat si můžete přečíst zde. Pokračování zde. Jeho osobní zkušenost v provázání s praktickými nástroji může posunout dále i vás.

 

Účast na setkání je bezplatná po předchozí potvrzené registraci:

Přihlaste se