Kurzy angličtiny, které vás rozmluví

Na výuku angličtiny se v jazykové škole LITE specializujeme již 20 let. Často k nám chodí lidé, kteří jsou nešťastní, protože se dlouhou dobu učí anglický jazyk, ale vlastně se nikam neposouvají. Učili se na základní škole, na střední, na vysoké, vyzkoušeli různé jazykové kurzy, soukromého lektora, ale stále nemluví a mají pocit, že nic neumí.

A když se jich zeptáme: „Kolikrát týdně jste se tomu věnovali?”, velmi často zazní odpověď, že jedenkrát týdně.

Pokud se chcete naučit mluvit a zaznamenat nějaký pokrok v angličtině, jednou týdně je opravdu málo.

JEDNOU TÝDNĚ JE MÁLO!

Když jsme se učili česky, také jsme mluvili jenom jedenkrát týdně? Rozhodně ne! A když se lidé přestěhují do zahraničí a učí se tam, obvykle se toho za velmi krátkou dobu naučí spoustu. Jak je to možné?

Je to tím, že se angličtině věnovali neustále, intenzivně, denně ji procvičovali, denně ji museli používat. A proto pro studium angličtiny platí: Čím intenzivněji, byť kratší dobu, tím lépe.

A toto pravidlo teď můžete uplatnit a využít v oblíbených letních intenzivních kurzech v jazykové škole LITE.

V LITE Praha nabízíme téměř 50 intenzivních kurzů během léta. Na výběr máte celodenní kurzy (tzv. Anglický týden v Praze), nebo dopolední či odpolední kurzy, které trvají deset dní. 

Intenzivní kurzy můžete absolvovat také na pobočkách LITE po celé ČR.

Jaké jsou benefity letních intenzivních kurzů?

Letní intenzivní kurzy mají své nesporné výhody a proto se staly velmi oblíbené. Angličtinu se učíte každý den několik hodin a máte ji tak neustále kolem sebe. Je to podobné, jako byste vycestovali do anglicky mluvící země, angličtinou jste obklopeni.

Navíc metoda LITE je zaměřená na praktickou stránku jazyka a na mluvení. Slovíčka i gramatiku důkladně procvičíte a vše používáte v mnoha konverzacích. Nejde tedy o pouhou nalejvárnu, kdy vše zase rychle zapomenete, ale látku si tady doopravdy zažijete.

Během jednoho týdne v intenzivním kurzu namluvíte anglicky až 40 hodin! A to už musí být někde vidět.

Vyberte si z termínů: Letní intenzivní kurzy angličtiny

Co na intenzivní kurzy říkají studenti

Ještě před týdnem jsem neměla ráda angličtinu a nebyla jsem i přes slušné pasivní znalosti schopná komunikace. Kurz mi pomohl utřídit si gramatiku, přestat se stydět a hlavně mě naučil komunikovat. Nevěřím na zázraky, ale možná bych měla začít. Týden v LITU mi dal z angličtiny mnohem víc než 8 let gymnázia.”

Kristýna, intenzivní kurz pro stř. pokročilé

Učím se angličtinu od 4. třídy, ale pořádně jsem nikdy nemluvila. Bylo mi trapně, když mě cizinec zastavil na ulici a já mu neuměla odpovědět na jeho otázku nebo když jsem byla na dovolené. Tento kurz mě konečně rozmluvil. I když mluvím s chybami, tak ale mluvím a už se tolik nebojím. Myslím si, že jsem udělala velký pokrok, pokud srovnám mou AJ před kurzem a po kurzu a můžu být na sebe pyšná.”

Michaela, intenzivní kurz pro mírně pokročilé

Přijďte si výuku v LITE také vyzkoušet

Objednejte se na ukázkovou hodinu zdarma >