Značka LITE získala prestižní ocenění Czech Superbrands 2017

Jazyková škola LITE působí na českém trhu 20 let a specializuje se na výuku angličtiny. Používá unikátní propracovanou metodu, která se zaměřuje na schopnost mluvit.

Nevyučuje složitou gramatiku a nejedná se o pasivní výuku s učebnicemi, ale většinu hodiny studenti aktivně procvičují mluvenou stránku jazyka. Studenti se učí jazyk velmi přirozeným způsobem, podobně jako jsme se naučili náš rodný jazyk.

Škola LITE je zavedená jazyková škola, která se může pochlubit výsledky a řadou ocenění.  

- V Čechách otevřela 12 poboček a dále 4 školy v zahraničí.
- Dodala přes než 2 miliony výukových hodin více než 50.000 studentů.
- Obdržela 8 ocenění od mezinárodní organizace Applied Scholastics.
- Tento rok značka LITE získala prestižní ocenění Czech Superbrands 2017.

Titul Czech Superbrands

Superbrands je nejvíce uznávanou nezávislou mezinárodní autoritou v oblasti oceňování obchodních značek.

Titul Superbrands označuje speciální postavení a uznání skvělého postavení na místním trhu. Ocenění získávají značky, které mají vynikající pověst – zákazníci uznávají jejich významnou hodnotu a mají ke společnosti osobní vztah. Jedná se o speciální ocenění, které dostávají již 20 let nejlepší značky představující absolutní špičku mezi konkurencí v téměř 90 státech na pěti kontinentech.

Do programu Superbrands se nelze přihlásit. Kandidáti jsou nominováni z databáze všech registrovaných obchodních značek, po kterém následuje spotřebitelský průzkum. Nakonec odborná komise Brand Council, která je složená z profesionálů z oblasti byznysu, médií, marketingu, komunikace a marketingového průzkumu, vybere a udělí titul Czech Superbrands.

ředitelka jazykové školy LITE, Eva Řehořová

Vyjádření ředitelky jazykové školy LITE, Evy Řehořové:

Získání titulu Czech Superbrands 2017 si velice vážíme. Toto ocenění je pro nás krásným potvrzením našich dosavadních výsledků a zároveň povzbuzením pro naši další práci.

S metodou LITE se můžete seznámit na ukázkové hodině ZDARMA.