Který z těchto 4 špatných návyků máte?

Všichni máme různé špatné návyky. V prostředí byznysu jsou některé velmi rozšířené:

Ilustrační snímek

Nedostatek soustředění: Obvykle každý den hodláme něco dodělat nebo dokončit. Jenže pak najednou je den u konce a my jsme vlastně nic moc neudělali kvůli všem těm vyrušením. Pokud budeme upřímní, ve skutečnosti bychom i měli dostatek času... ale prostě jsme se nedokázali soustředit.

Přílišná laskavost: Někdy na sebe přijímáme úkoly, které nám vlastně k ničemu moc nejsou. Prostě se nám někoho zželí a chceme jim pomoci. Když na sebe však bereme příliš mnoho mimořádných úkolů, nakonec se nám to vymstí a může to také poškodit náš vztah k danému kolegou nebo zákazníkovi.

Nesplnění slibů: Někdy něco slíbíme svému našemu týmu, zákazníkům nebo dodavatelům. Když potom nedokážeme dodržet vlastní slovo, ztrácíme tím respekt ostatních a také ohrožujeme svou důvěryhodnost. To nikdy není dobré.

Nevyužíváme všech možností, které máme k dispozici: Máme tendenci si stěžovat na nedostatek prostředků – ať už jde o peníze nebo podporu – i když ve skutečnosti bychom obojího mohli mít dostatek. Jediná věc, kterou bychom museli udělat, je o tyto zdroje požádat. Až příliš často se nám nedaří využít naši síť kontaktů v plném rozsahu.

Zamyslete se, který špatný návyk je ten váš...

... a urychleně se ho zbavte, naléhá na nás článek na webových stránkách addicted2success.com.

Naučte se lépe soustředit – a budete produktivnější a zvládnete více za stejný čas.

Naučte se stanovovat jasné – a dokážete dodávat své služby a produkty bez jakýchkoli pochybností nebo smíšených pocitů.

Mějte lepší přehled o tom, co jste slíbili, abyste byli méně ve stresu a neměli toho na bedrech přespříliš.

Využívejte více příležitostí, které jste předtím nevyužívali – váš život tak bude snazší a vy sami se navíc budete cítit mnohem energičtěji, díky tomu že zjistíte, kolik lidí je připravených a ochotných s vámi spolupracovat a podpořit vás.

-jk-

Zdroj: Addicted2Success - web věnovaný osobnímu rozvoji a úspěchu v podnikání i životě
Zobrazit přehled článků ze zdroje Addicted2Success