Naučte se zvládat stres. Zúčastněte se bezplatného semináře

Stres je každodenním společníkem mnoha z nás. Není divu. V informační době náš mozek musí průběžně zpracovávat ohromné množství podnětů z okolí, na které často není vůbec připraven. Jak můžeme docílit alespoň relativního duševního klidu? Zúčastněte se bezplatného dopoledního semináře „Jak na stres?“ od společnosti Business Success.

Jak zvládat stres? Pavel Ranc - Business Success

Seminář zodpovídá nejčastější otázky účastníků:

  • Co mohu změnit hned pro získání pocitu úlevy ve vztahu k práci?
  • Jak se vyrovnat s neustále se hromadícími povinnostmi a neklást na sebe přílišný tlak?
  • Které faktory jsou příčinou stresu a jak se jim ubránit?
  • Existuje nějaká prevence stresu?
  • Jak získat více času na sebe, svou rodinu a záliby?

V průběhu dvouhodinového setkání lépe porozumíte sobě samým i jednání svého okolí. Namísto obvyklých rad k tématu organizace času a plánování získáte bližší náhled na své jednání a postoje vůči aktivitám, kterým se věnujete, a situacím, do nichž se dostáváte. Seznámíte se s pozicemi „příčiny“ a „efektu“, které ovlivňují vaše chování ve stresových situacích. Zároveň zjistíte, proč vaši kolegové, rodina či přátelé jednají v určitých případech tak, jak jednají, naučíte se jejich chování předvídat a lépe reagovat.

Seminář „Jak zvládat stres?“ vám nabídne řadu konkrétních příkladů a situací a inspiruje vás několika jednoduchými a praktickými tipy, které můžete ihned využít ve svém každodenním životě.

Přečtěte si reportáž ze semináře „Jak na stres?“ pod vedením jednoho z lektorů Business Success – Pavla Rance.

Komu je seminář určen?

Seminář je určen všem majitelům firem, manažerům, personalistům a klíčovým pracovníkům, kteří se potýkají s množstvím povinností, kteří chtějí pocítit úlevu od dlouhodobého tlaku a naučit se s ním pracovat.

Investujte 2 hodiny svého času a nechte se přesvědčit, že i krátká přednáška vás může inspirovat a nastartovat změnu ve vašem životě!

Chci se zúčastnit

Bezplatné semináře Business Success

Společnost Business Success pomáhá prostřednictvím seminářů, tréninků, konzultací a studijních programů majitelům firem, řídícím pracovníkům a jejich spolupracovníkům získat konkrétní fungující nástroje a etická hlediska podnikání a docílit stability jejich podnikání i prosperity ve vlastním životě.

Zúčastněte se některého z jejích dalších bezplatných tematických seminářů, které vám umožní lépe poznat vlastní styl a kvalitu práce společnosti. Nečekejte však žádnou prezentaci firmy, nýbrž plnohodnotný ucelený program, který vám poskytne zcela konkrétní odpovědi a doporučení k dané problematice.

Semináře se konají pravidelně v pobočkách společnosti Business Success v Praze a Brně:

Jsem dobrý šéf?

Nejčastější bariéry při zaškolování

Jak dosahovat cílů?

Články v sérii

Aktuální

Důvodem únavy není stres, ale naše neschopnost ho zvládnout

Aktuální

Naučte se zvládat stres. Zúčastněte se bezplatného semináře