Novinky a tipy pro práci v Microsoft Office 2016

Společnost COMPUTER HELP jako certifikovaný GOLD Partner společnosti Microsoft shrnuje novinky, které přišly s verzí programů Microsoft Office 2016.

Společnost COMPUTER HELP byla založena v roce 1993.  Mezi hlavní obory její činnosti patří počítačová školení, certifikace, obchodní služby, správa počítačových sítí a programování zakázkových aplikací a webů.

Školicí středisko COMPUTER HELP se specializuje na vzdělávání dospělých v oblasti informačních technologií.

Výuka je orientována na běžné uživatele kancelářských produktů i na profesionály, zabývající se správou a podporou informačních systémů.

Zákazníkům poskytuje garanci kvality kurzů.

Jako certifikovaný GOLD Partner společnosti Microsoft shrnuje COMPUTER HELP novinky, které přišly s verzí programů Microsoft Office 2016.

Microsoft Word a PowerPoint 2016

Spoluvytváření - práce na dokumentu současně s ostatními bez ohledu na to, jaké používáte zařízení. 

Zjednodušené sdílení - jednoduše klikněte na pásu karet na tlačítko Sdílet a snadno tak sdílejte přímo z dokumentů Office. Podívejte se, kdo má k danému dokumentu přístup a kdo na něm pracuje. 

Psaní v reálném čase - když na dokumentu spolupracujete s ostatními, vidíte, na čem zrovna pracují, a jejich úpravy uvidíte okamžitě bez ohledu na to, jaké používáte zařízení.

Microsoft Excel 2016

Nové typy grafů - vizualizujte finanční nebo hierarchická data a zvýrazněte statistické vlastnosti dat pomocí nových typů grafů.

Export informací o zdrojích dat do Excelu - dostaňte seznam všech propojených zdrojů dat z databázové aplikace Access do Excelu k referenčním účelům.

Prognózování a trendy jediným kliknutím - jediným kliknutím vytvářejte prognostické grafy založené na historických datech a předvídejte budoucí trendy. 

Microsoft Outlook 2016

Třídění pošty - funkce Nepotřebné sleduje, jaké priority dáváte poště, a pak vám pomáhá tím, že zprávy s nízkou prioritou umísťuje do zvláštní složky (a aby vám nic neuteklo, poskytuje vám denní souhrn). 

Moderní přílohy - připojte dokument z posledních položek a nasdílejte jej příjemcům e-mailu z OneDrivu nebo SharePointu. Také můžete nakonfigurovat oprávnění ke sdílení tak, aby všichni příjemci měli přístup k připojenému souboru bez opuštění aplikace.

Microsoft Office 2016

Řekněte mi - jednoduše napište vlastními slovy, co chcete v aplikaci udělat, a funkce „Řekněte mi“ vám pak bude dávat pokyny a nabídne vám další zdroje informací.

Inteligentní vyhledávání - zkoumejte termíny v dokumentech a hledejte jejich význam pomocí funkce inteligentního vyhledávání založené na službě Bing.

Jednoduše zvýrazněte termíny v dokumentu a použijte tuto funkci k dodání výsledků hledání z webu přímo do vašeho prostředí čtení nebo vytváření dokumentů.

Pokud se chcete dozvědět více, navštivte kurzy společnosti COMPUTER HELP věnované novým Microsoft Office 2016.