LIGS University předala ceny osobnostem roku 2017

Mezinárodní online univerzita LIGS se studenty ve více než 40 zemích světa ocenila v již osmém ročníku LIGS AWARDS nejlepší osobnosti v oblasti vzdělávaní dospělých. Během slavnostního večera se na pódiu představily zajímavé osobnosti, které se v roce 2017 svou prací zasloužily o rozvoj jednotlivců, týmů a firem.

LIGS AWARDS 2017

Vyhlašovatelem cen „Osobnost vzdělávání dospělých” je LIGS University poskytující profesní vzdělávání pro manažery a profesionály v oblasti Business Administration po celém světě.

Hlavním důvodem je vyzdvihnout přínos a význam těch, kteří se aktivně podílejí na inovaci či zkvalitňování různých institucí a firem nebo na vzdělávání a osobním rozvoji jednotlivců,“ řekl President LIGS University Dr. Pavel Makovský.

Výjimečné setkání profesionálů a hostů

LIGS University vyhlašuje každoročně ceny ve třech kategoriích. V kategorii Inovativní projekty v oblasti vzdělávání dospělých získal ocenění Filip Dřímalka, expert na digitální inovace v oblasti vzdělávání osobností a firem, zakladatel portálu Digiskills.cz.

Jako jediný se v České republice zaměřuje na microlearning, nabízí prvního vzdělávacího chatovacího robota v České republice a celý svůj digitální obsah má postavený na pokročilé datové analytice a personalizaci,“ popsal aktivity vizionáře Dr. Pavel Makovský.

V kategorii Další profesní vzdělávání dospělých si cenu převzal Petr Jaššo, který působí jako instruktor a školitel zaměstnanců v oblasti zdravotnictví, v mnoha kurzech urgentní medicíny a vzdělávání dospělých a vyučuje na Ostravské univerzitě.

Prezident LIGS University dodal, že Petr Jaššo vyučuje pod americkou licencí NAEMT celosvětové kurzy Pre Hospital Trauma Life Support jako jeden z osmi Čechů.

Cenu v kategorii Praktická aplikace vzdělávání dospělých, což je kategorie pro trenéry, školitele, lektory, kouče a podobně, získal Oldřich Dutý. Ten se zaměřuje na oblast strategického managementu, rozvoj lidí a organizací a je lektorem a koučem na různých českých, britských i amerických vysokých školách.

LIGS AWARDS 2017

LIGS Awards nejsou jen oceněním výjimečných osobností, ale také společenskou událostí pro odborníky z různých oblastí. Během slavnostního večera v Clarion Congress Hotel Prague tak mohli návštěvníci nejen navazovat obchodní a profesní kontakty, ale i ochutnat exkluzivní francouzské koňaky od společnosti Cognac Pineau.

Jsem si jistý, že i další ročník, který se uskuteční na přelomu ledna a února 2019, bude také plný zajímavých osobností,“ dodal na závěr President LIGS University Dr. Pavel Makovský.