Vyhrajte vstup na MotivP Business Brunch®: Jak to dělat jinak aneb „Otočte svou loď“

Sto lidí, sto chutí a také sto různých názorů a náhledů na věc. Jak se nejlépe naučit něco nového nebo získat přidanou hodnotu k zaběhlým postupům a rutinním záležitostem? Zřejmě nejlepší cestou je vzájemné předání informací, myšlenek a zkušeností s lidmi, kteří působí na stejné nebo podobné pozici a mají na danou věc odlišný pohled.

František Hroník, MotivP

Přesně to je cílem MotivP Business Brunche®, který patří k nejnavštěvovanějšímu setkání personalistů a manažerů u nás. V rámci něj účastníci řeší témata, která předpovídají blízkou budoucnost. Tuto akci pořádá MotivP již 14 let, a nedávno se uskutečnil Business Brunch s číslem 300.

Pro rok 2019 připravil MotivP čtyři okruhy témat:

Vyhrajte volnou vstupenku na květnový MotivP Business Brunch®

Zodpovězte do 28. dubna 2019 jednoduchou soutěžní otázku v odkazu a vyhrajte volnou vstupenku na libovolný termín konání MotivP Business Brunch®: Jak to dělat jinak aneb „Otočte svou loď“.

Soutěž byla ukončena. Děkujeme za velký zájem o účast. Výherkyněmi jsou: Jana B. ze společnosti KBC Group, SSC CZ, Hana B. ze společnosti Brose CZ, Nikola K. ze společnosti PetCenter CZ, Renata B. ze společnosti Irensoft s.r.o. a paní Diana C. z Hospicu svatého Lazara. Gratulujeme!

Pravidla soutěže

Business brunch®: Jak to dělat jinak aneb „Otočte svou loď“ se soustřeďuje na to, dělat věci odlišně, změnit směr, a jít nad rámec svých představ a domněnek. Lektoři vychází z Knihy Davida Marqeta, který i z té nejhorší ponorky ve flotile udělal špičkové plavidlo. Příběh o vedení plný změn, které jsou k vysněnému posunu často nezbytné.

Akcí vás provede renomovaný lektor a odborník v řízení lidských zdrojů PhDr. František Horník, který je autorem i tematickým tvůrcem.

Na své si během Business Brunche® přijdou jak pracovníci HR, tak i střední a top manažeři.

Kdy a kde se můžete setkání zúčastnit?

  • Plzeň 15. 5. 2019 Divadlo Dialog, Smetanovy sady 9
  • Hradec Králové 16. 5. 2019 Hotel Nové Adalbertinum (Banketový sál), Velké nám. 32
  • Ostrava 20. 5. 2019 AKORD&POKLAD, s. r. o. (Akord Klub), náměstí SNP 2012/1
  • Bratislava 21. 5. 2019 Hotel Tatra (Salónik Grand), Námestie 1. Mája 5
  • Brno 22. 5. 2019 Impact Hub Brno, Cyrilská 7
  • Praha 23. 5. 2019 Francouzský institut (Kino 35), Španělská 644/35

Akce začne vždy v 8:30. Předpokládaný konec ve 12:00.

Více o akci