Jak na úspěch? "PŘÍBĚHY, KTERÉ VÁM UKÁŽOU CESTU"

Rozhovor s Janou Márovou, majitelkou vzdělávací společnosti PROFIMA EFFECTIVE

„Nebojte se nových věcí, i když to občas nevyjde,“ říká Jana Márová, která na konci roku 2012 získala Ocenění českých podnikatelek za „Výjimečný růst firmy“.

Mgr. Jana Márová vystudovala Pedagogickou fakultu v Ostravě na Slezské univerzitě. Dále je absolventkou marketingových kurzů CIMA A a B konaných pod záštitou Evropské marketingové konfederace a Českého institutu pro marketing. Absolvovala marketingový kurz v Londýně a od roku 1997 je majitelkou vzdělávací firmy PROFIMA EFFECTIVE, s.r.o. a lektorkou kurzů pro obchodní a komunikační dovednosti. Dále je hrdou majitelkou podniku COMERCIO TREND s.r.o., který jako jeden z mála firem v ČR spadá do oblasti sociálního podnikání a zaměstnává osoby fyzicky a sociálně znevýhodněné na trhu práce. Je mámou tří dětí, které s ní procházely 15 lety podnikání.

Do you want to read the whole article?
Get a subscription for free or from CZK 58 per month

For companies, the subscription costs from CZK 1,490 per year plus VAT. For private persons and self-employed persons for CZK 690 per year, including VAT.

Attention: Special Offer, by the end of the year use the offer for 30 days for CZK 149. However, you can also get the subscription for free.

Don't know how to proceed? See the complete subscription terms or contact us.