Webová stránka oslavuje výjimečné manažery

V současné době probíhá spouštění webové stránky PraiseEmployees.com, jejímž smyslem je prezentace a oslava výjimečných manažerských osobností. Zakladatel této stránky, americký manažerský konzultant Greg Blencoe si podle svých vlastních slov dobrých manažerů vždy vážil a chápal jejich důležitost. Stránku se rozhodl zřídit kvůli svému osobnímu pocitu, že dobří manažeři zůstávají v USA často bez jakéhokoli uznání svých podniků a okolí.

Manažeři mohou být na webovou stránku PraiseEmployees.com nominováni kýmkoli ze svého okolí, prostřednictvím e-mailové zprávy odeslané Gregu Blencoeovi. Nutné je uvést pouze jejich jméno, podnik, lokalitu a popsat manažerské úspěchy. Nominováno již takto bylo několik manažerů.

Každý nominovaný obdrží certifikát výjimečného manažera. V létě 2003 pak proběhne finále, v jehož rámci bude z deseti vybraných amerických manažerů zvolen konečný vítěz. Uznání je pro manažery podle Grega Blencoea velice důležité. Připomíná v této souvislosti výrok Marka Twaina: „Z každého komplimentu mohu spokojeně žít celé dva měsíce.“
Zdroj: The CEO Refresher - americký server věnovaný managementu
Zobrazit přehled článků ze zdroje The CEO Refresher