Vyhrajte vstupenky na mezinárodní konferenci o koučování a mentorování

Koučování a mentorování může být velmi účinným nástrojem rozvoje lidí a lze z nich vytěžit daleko více, než je v českém firemním prostředí dnes obvyklé. Jak získat z koučování a mentorování větší užitek pro organizace různého typu, bychom rádi ukázali na I. mezinárodní konferenci EMCC CZECH – Evropské rady pro koučování a mentorování, která se bude konat 14. října 2014 v Praze v KONFERENČNÍM CENTRU „U HÁJKŮ“, Na Poříčí 42.

Přijďte se inspirovat, jak pro Vaši organizaci získat z koučování a mentorování větší užitek! Na konferenci budete mít možnost společně s majiteli společností, top manažery a personalisty diskutovat nejen nad následujícími oblastmi:

  • Jak plně využít potenciál koučování a mentorování k dosažení vysokého výkonu vašich zaměstnanců

  • Řízení koučovacích a mentorovacích procesů v organizacích

  • Jak efektivně navrhovat, organizovat a řídit koučování a mentorování

  • Proces výběru dodavatele koučinkových a mentoringových služeb

Dopoledne budete mít možnost inspirovat se od profesionálních koučů a mentorů z Velké Británie a Dánska. Odpolední program je věnován příkladům z praxe českých a mezinárodních firem a inspiraci pro vaši praxi.

Celý program konference najdete zde.

Leták o konferenci je k dispozici ke stažení v PDF ZDE.

Ve spolupráci s HR a Management News jako mediálním partnerem konference jsme pro Vás připravili soutěž o vstupenky na akci.

 

Soutěž o vstupenky na konferenci

Soutěž byla již ukončena. Výherci jsou: pan Robert H. ze společnosti Stavební spořitelna České spořitelny a paní Veronika H. ze společnosti Slevomat. Všem účastníkům děkujeme!