Učení se formou řešení praktických problémů pro manažery a lídry

Důležitou částí role lídra a manažera je řešit problémy. Máte pocit, že kurzy, které absolvujete, jsou pro vaše potřeby možná až příliš obecné? Rádi byste se reálně zlepšili v praktickém řešení problémů, s kterými se denně potkáváte?

Metodika učení Problem Based Learning (PBL) neboli Učení se formou řešení problému vychází z přirozených potřeb a očekávání každého dospělého studenta leadershipu – učit se primárně to, co mu napomůže efektivně řešit jeho vlastní pracovní problémy. A právě manažerům a lídrům, pro něž je typická vysoká pracovní vytíženost, nabízí tento praktický přístup k učení efektivní možnost dalšího rozvoje vlastních dovedností.

Jako manažer a lídr projdete během kurzu pomocí různých aktivit řadou klíčových oblastí jako je organizační chování, řízení lidských zdrojů, vztahy se zákazníky či projektové řízení. Budete řešit vlastní skutečné problémy a zaměříte se především na ty situace, které ze svých zkušeností dobře znáte, a to bez ohledu na to, zda pracujete v soukromém, veřejném nebo neziskovém sektoru.

Jaké jsou hlavní výhody Problem Based Learning pro lídry a manažery?

  • individuální přístup k osobnímu rozvoji;
  • mezinárodní terminologie pro profesionální komunikaci pro lídry;
  • osvojení si praktických modelů, technik a postupů pro řešení vašich konkrétních situací;
  • na praxi zaměřené osvojení si zručností, ne učení se teoretickým poznatkům;
  • vypracování řešení vlastního problému a jeho prezentace.
  • V New Horizons se neustále snažíme o takové inovace, které by znamenaly výhody pro naše zákazníky, a proto jsme rozšířili naší nabídku o portfolio kurzů pro lídry a manažery vedené právě metodou Probem Based Learning, které vám tímto představujeme.

Vyberte si některý z aktuálních garantovaných termínů kurzů pro lídry a manažery:

Název kurzu

Registrace končí dne

 

Začátek kurzu

Leadership v moderní organizaci

30.4.2015

 

11.5.2015

CRM: Vztahový marketing v praxi

30.4.2015

 

11.5.2015

Manažerské finance v praxi

30.4.2015

 

11.5.2015

Řízení projektů a změn

30.4.2015

 

11.5.2015

Tyto kurzy jsou naší odpovědí na praktické požadavky současných a budoucích lídrů týmů, specialistů, koordinátorů a supervizorů, kteří hledají individuální přístup a efektivní způsob jak se zdokonalit v tom, co dělají.

 

Kontaktujte nás ještě dnes, rádi vám poradíme s výběrem vhodných kurzů.