Sodexo Zaměstnavatel roku 2013 naplno sbírá data

Blíží se uzávěrka příjmu dotazníků do hlavní kategorie stanovená na 30. dubna

Již pouhé dva týdny mají účastníci letošního ročníku hlavní kategorie ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku na odevzdání soutěžního formuláře, který obdrží po registrace na webu www.zamestnavatelroku.cz (sekce Registrace a kontakty). Po následném vyhodnocení odborným garantem už se můžeme těšit na vyhlášení výsledků hlavní kategorie v regionech i za celou ČR během května a června 2013.

Kromě hlavní soutěže Sodexo Zaměstnavatel roku a Progresivní zaměstnavatel roku (pro firmy do 500 zaměstnanců) hodnocených na základě metodiky PwC Saratoga budou vyhlášeny také kategorie:

  • Zaměstnavatel bez bariér oceňující péči o zdravotně postižené zaměstnance

  • The Most Desired Company pro nejžádanějšího zaměstnavatele mezi studenty vysokých škol

  • Osobnost HR pro nejrespektovanější odborníky v oblasti řízení lidských zdrojů

  • Cena personalistů za nejlepší HR projekt

  • A inovovaná kategorie Cena za motivaci zaměstnanců

Vyhlášení výsledků ročníku 2013 se uskuteční 20. června 2013 ve 27. patře budovy City Tower s doprovodným programem Asijská inspirace (nejen) pro řízení HR a společenským večerem v asijském stylu s kvalitou garantovanou restaurací AUREOLE.

Kvalifikace Ceny personalistů 2013 za nejlepší HR projekt bude probíhat na otevřených setkáních Klubu zaměstnavatelů ve všech regionech od dubna do září 2013.

Finále některých kategorií v čele s Cenou personalistů za nejlepší HR projekty, dále Cena za motivaci zaměstnanců a Osobnost HR proběhne na podzim formou tradiční přímé volby v rámci vybraných prestižních setkání zástupců HR, o jejichž programu, termínech a místech konání budeme průběžně informovat.

Shrnutí novinek ročníku 2013:

  • Upravený dotazník kategorie The Most Desired Company s vylepšenou metodikou, díky které studenti vysokých škol vybírají nejžádanějšího zaměstnavatele, ale zároveň poskytují řadu cenných informací ohledně očekávání v rámci své budoucí kariéry

  • Cena personalistů za nejlepší HR projekt s celoroční kvalifikací

  • Cena za motivaci zaměstnanců hodnocená na základě předkládaných firemních konceptů motivace projektovou formou

  • Příjemnou novinkou je také zavedení hodnotných odměn pro oceněné, kteří se mohou těšit na manažerské i jazykové kurzy, víkendové welness pobyty v atraktivních lokalitách, manažerské pomůcky i kvalitní italská a francouzská vína od Klubu zaměstnavatelů.

  • Mezi mediální partnery ocenění se zařadil deník MF DNES a web jobDNES.cz

Bližší informace: www.zamestnavatelroku.cz