Prague College zahajuje nový semestr s rekordním počtem nově přijatých studentů ve své historii

Vedení Prague College, jedné z předních soukromých vysokých škol v České republice, s potěšením oznamuje přijetí rekordního počtu studentů do nového semestru, který byl zahájen v pondělí 15. února.

Jak je dnes již tradicí, Prague College přivítala většinu z více než sedmdesáti nových studentů na “Orientačním dni”, který se uskutečnil 10. února v prostorách školy v Polské ulici na Vinohradech. Studenti byli seznámeni s nejdůležitějšími informacemi o jejich nové škole neformálním a přátelským způsobem a byli jim představeni vyučující, předměty a studentské služby. Dostali šanci zeptat se pracovníků školy na otázky všeho druhu a seznámit se mezi sebou navzájem.

V pátek 19. února následovala party u příležitosti zahájení semestru, kde bylo pro studenty připraveno mnoho atrakcí, nevyjímaje fotokabinku, pub kvíz, karaoke, taneční představení a mnoho dalších aktivit. V průběhu celého večera byly servírovány pokrmy v newyorském stylu, které dodala restaurace „Dirty Dog Street Food", spolu s občerstvením od středočeského pivovaru „Bobr”.

Douglas Hajek, zakladatel a ředitel Prague College, o zahájení nového semestru řekl: „Všichni na Prague College máme velikou radost, že si tolik nových mladých talentovaných lidí zvolilo pro své studium a rozvoj kariéry právě naši školu. Je zajímavé, že mnoho studentů začíná své studium s námi v únoru, což naznačuje, že se mnozí z nich rozhodli přejít k nám po vyzkoušení prvního semestru na jiné vysoké škole. Toto pro nás bude poměrně veliká výzva, ale taková, které se chopíme s chutí, jelikož věříme, že se díky osobnímu přístupu našeho týmu všichni studenti ve škole rychle a spokojeně zabydlí."

Prague College nabízí širokou škálu studijních programů v oblasti obchodu, financí a účetnictví, umění a designu, grafického designu, IT a výpočetní techniky a komunikace. Škola se snaží nabízet studentům vždy něco více než jen teorii tím, že jim zprostředkovává setkání s profesionály ze souvisejících odvětví a speciální přednášky se špičkovými pracovníky významných firem. Nový semestr zahájí takzvaný „Skill Exchange Week” (týden sdílení zkušeností) zorganizovaný studenty, v rámci kterého si studenti, personál a profesoři ze všech tří fakult navzájem vymění své zkušenosti a znalosti.


Pro více informací o Prague College a jejích studijních programech a akcích, prosíme, navštivte www.praguecollege.cz.