Pohněte se svou angličtinou: Léto je díky speciálním kurzům ten nejlepší čas!

Za pět dní se toho naučíte víc než jiní po několika týdnech nebo dokonce měsících studia. Zkrátka proto, že budete anglicky komunikovat každý den několik hodin. Díky intenzívním kurzům angličtiny zažijí především méně pokročilí studenti ohromný progres během pár dní. Jenže… kde vzít na takový týdenní kurz čas? Nabízí se léto a my pro vás máme tip, jak ho letos proměnit v opravdu intenzívní jazykovou kúru – přihlaste se na letní kurzy.

Nemám čas, nestíhám! Možná jste i vy podobnými slovy hned v zárodku zaplašili nápad pustit se do intenzívního studia angličtiny. Proč tedy k intenzívnímu studiu nevyužít letní měsíce? Jako student máte volno od učení, jako zaměstnanec obvykle méně práce.

Pět dní intenzívního studia obvykle není problém do rozvrhu vtěsnat, a abyste jim dali řád, můžete se upsat do některého z letních jazykových kurzů. Co byl měl splňovat ten správný?

Měl by být intenzivní

30 jazykových lekcí v rozmezí 5 pracovních dní, to už je pořádná dávka angličtiny. Právě takovou by měl ale intenzívní kurz nabízet. V jazykové škole Studyline, která takové kurzy nabízí v průběhu celého léta v Praze, si dokonce můžete domluvit „přídavek“.

„Po skončení skupinové části, která probíhá od deseti ráno do odpoledních hodin, si studenti mohou domluvit ještě soukromé lekce, které navazují,“ vysvětluje Radim Thiel.

Čeština v průběhu dne zaznívá minimálně, vlastně na kurzu suplujeme pobyt v zahraničí. Jen nejste v Londýně, ale v centru Prahy,“ dodává.

Měl by být efektivní

A stejně jako při zahraničním pobytu i při intenzívním kurzu velmi rychle mizí ostych z komunikace v cizí řeči. Přirozeně se rozmluvíte během pár prvních lekcí. Pokrok po pěti dnech je potom obrovský. A vidět je hlavně u těch, kteří s angličtinou zatím nemají tolik zkušeností, říkají lektoři.

Intenzívní kurzy jsou ideální, pokud se potřebujete rychle posunout, rozmluvit se, připravit se na zahraniční cestu nebo důležitou pracovní schůzku či prezentaci.

Měl by vás bavit

Trávit dlouhé hodiny na lekcích, které vás nebaví, to je nejrychlejší cesta, jak si učení zprotivit a ve výsledku se toho moc nenaučit.

Ve Studyline tohle vědí, a tak je součástí letních intenzívních kurzů návštěva rodilého mluvčího, prohlídka pražských památek (samozřejmě v angličtině) nebo plavba lodí po Vltavě. Na nudu zkrátka není čas. Kromě toho se seznámíte s novými lidmi, poznáte nová místa…

Přihlaste se, nebo intenzívní kurz vyhrajte

Láká vás strávit 5 dní v Praze intenzívním studiem angličtiny? Přihlaste se!

Stačí se podívat na přehled termínů a vybrat si ten, který vám vyhovuje nejvíc.

Když se přihlásíte do 22. května 2017, dostanete navíc na kurz slevu 500 Kč. Problém nebude ani ubytování – díky jazykové škole Studyline můžete využít výhodné ubytování na kolejích nebo hotelech ČVUT.

A zkusit štěstí můžete i v naší soutěži, ve které hrajeme právě o intenzívní letní kurz. Stačí do 22. května odpovědět na 3 otázky a pak si držet palce při losování výherce.