Objednejte si Katalog seminárních hotelů ZDARMA

Meetings.cz je on-line přehled prostorů vhodných pro konference, firemní akce, tréninky a školení, který je s vámi již 11 let a v současné době se zde nachází téměř 1.000 nejrůznějších zařízení.

Nyní je v novém designu, který vám umožňuje si snadno najít vhodné zařízení pro vaši firemní akci, pobyt, kurz či prezentaci i na mobilním telefonu či tabletu.

Jako doplněk k portálu Meetings.cz již devátým rokem vychází tištěný Katalog seminárních hotelů, nyní pro rok 2017/2018. Co vám katalog nabízí?

60 prověřených hotelů, konferenčních center, golfových resortů a dalších prostor v ČR vhodných pro konání vašich meetingů a konferencí.

Objednejte si Katalog seminárních hotelů 2017/2018 ZDARMA

  • Přehledná kategorizace podle krajů.
  • Informace o kapacitě sálů i vybavení konferenčních prostor.
  • Informace o ubytovací kapacitě, cenovém rozpětí, stravování a nabídce volnočasových aktivit
  • Slevové kupony na ubytování, firemní akce a pronájmy prostor.
  • Každý hotel je provázán s vlastním rozšířeným profilem na serveru www.meetings.cz.

Spa Resort Sanssouci Pytloun Grand Hotel Imperial Resort Svatá Kateřina

Jednotlivá zařízení je možné vyhledávat podle krajů, kapacit prostor nebo podle počtu hvězdiček daného zařízení. Případně můžete vybírat z TOP zařízení daného kraje a celé ČR.

Top hotely na Meetings.cz

Abychom vám usnadnili práci a šetřili čas, máme pro vás na Meetings.cz připravenu možnost zadání bezplatné poptávky po vhodných prostorách pro vaši firemní akci, konferenci či školení.

Stačí nás kontaktovat s vašimi požadavky prostřednictvím krátkého zadávacího formuláře, a my za vás předvybereme vhodné hotely a zařízení, se kterými poté již jednáte na přímo, bez dalšího prostředníka.

Vaše firemní akce dopadne hladce s Meetings.cz!