New Horizons představuje jako první v ČR kurz Certified Cloud Security Professional

Ilustrační snímek

Dosáhněte nejvyšších standardů v oblasti cloudové bezpečnosti na trhu a ochraňte citlivá data vaší společnosti.

Společnost New Horizons představuje jako první a aktuálně jediný poskytovatel v České republice certifikovaný kurz CCSP – Certified Cloud Security Professional. Zveme vás na tento jedinečný pětidenní kurz vedený zkušeným lektorem Borisem Goncharovem.

Kdy: 29. 5. až 2. 6. 2017 (termín je garantován)
Kde: New Horizons Praha, kurz vedený instruktorem ve třídě
Cena kurzu: 59 500 Kč bez DPH (2 125 EUR bez DPH)

Kurz je určen profesionálům v oblasti IT se zaměřením na informační bezpečnost, kteří již mají určité znalosti v oblasti cloud computingu, aplikaci bezpečnostních prvků a kontrolních mechanismů. Například se může jednat o specialisty na pozicích: Enterprise Architect, Security Administrator, Systems Engineer, Security Architect, Security Consultant, Security Engineer, Security Manager nebo Systems Architect.

Úspěšní absolventi na základě zkoušky obdrží celosvětově uznávaný vendorově-neutrální certifikát potvrzující kompetentnost a zkušenosti v oblasti zabezpečení prostředí cloud computingu. Certifikaci zaštiťují dvě silné globální organizace (ISC)² a Cloud Security Alliance (CSA).

Osnova kurzu

Boris Goncharov

Kurz CCSP poskytuje komplexní přehled celkem v 6 oblastech cloudové bezpečnosti:

  • Architectural Concepts & Design Requirements
  • Cloud Data Security
  • Cloud Platform & Infrastructure Security
  • Cloud Application Security
  • Operations
  • Legal & Compliance

 

O lektorovi

Boris Goncharov je trenérem a zapáleným odborníkem na informační bezpečnost. Má za sebou řadu poradenských projektů zaměřených na implementaci podnikové informační bezpečnosti v různých průmyslových odvětvích. Je aktivním řečníkem na předních konferencích o bezpečnosti, například InfoSec Europe, Gartner Security & Risk Management Summit, IDC Security Roadshow a dalších.

 

Získejte více informací a registrujte se včasně na kurz.

Stáhněte si příručku k certifikaci CCSP.