Když jede na obchodní cestu žena

Obchodní cestování absolvují muži i ženy. Mají ale odlišné způsoby i požadavky.Ženské tipy pro obchodní cestování zahrnují balení na pohodlný let, přípravu na neočekávané události a zvláštní pozornost je samozřejmě věnovaná oblečení.

Ženy se chtějí cítit při cestování absolutně pohodlně. Mají většinou sbalené teplé oblečení do letadla, láhev vody, příruční tašku či deku, kdyby mělo letadlo zpoždění a ony musely spát na letišti.

I když se mužům zdá, že ženy vozí zbytečně moc věcí, pak vězte, že ženy vozí to, o čem si myslí, že se bez toho neobejdou.

Takže ženská taška sbalená na obchodní cestu bude asi tak třikrát větší než mužova, stejně tak si žena bude chtít vzít do letadla všechny pro sebe nezbytné věci. Kromě obchodního oblečení poveze pohodlné oblečení na hotel, do města, na sport a pro další příležitosti, které vymyslela, že by se jí mohly přihodit. Samozřejmě nesmí zapomenout na doplňky, každý kostým požaduje jiné boty a jinou kabelku, jiné náušnice a korále.

A to nemluvíme o kosmetice. Zatímco muž si vystačí z hotelovými přípravky, žena nedá dopustit na své značky, proto se veze vše ve svém kosmetickém kufříku.

-pk-

Zdroj: Suite 101 - databáze odborných článků nejen pro manažery
Zobrazit přehled článků ze zdroje Suite 101