Jazykové kurzy angličtiny, které vás rozmluví

Učíte se anglicky léta, ale stále se při mluvení cítíte nejistí, zadrháváte se a souvislá věta vás napadne až pozdě? Zapište se do intenzivního jazykového kurzu angličtiny, které v Praze pořádá jazyková škola Studyline.

Myslíte to se zlepšením vaší angličtiny vážně? Tak neváhejte, vyplňte rozřazovací test a přihlaste se do kurzu právě teď.

Jazykové kurzy angličtiny v Praze probíhají jednou týdně 120 minut čistého času od října do ledna. Na začátku příštího roku tak bude vaše angličtina v podstatně lepší kondici.

Angličtina dnes vládne světu. S její znalostí tak můžete získat lepší pracovní uplatnění a s ním i vyšší plat. Nebo můžete cestovat po světě a bez jazykových bariér.

Přihlaste se do kurzu angličtiny, kurzy začínají na začátku října. Sleva 20 % pro studenty, důchodce a maminky na rodičovské dovolené. Naše semestrální kurzy jsou mnohem intenzivnější (40 lekcí / 15 týdnů) a zábavnější než běžně dostupná výuka. Přitom za skvělou cenu.

Efektivní metoda výuky inspirovaná zahraničím

Intenzivní jazykové kurzy angličtiny ve Studyline probíhají v moderních učebnách v centru Prahy. Metoda výuky je inspirovaná zahraničními jazykovými kurzy s 80 % výuky zaměřenými na komunikaci.

Studenti jsou výkonnostně rozřazení do 10 úrovní. V malých skupinkách 4-10 stejně zdatných studentů se budete cítit jako mezi svými a nebudete mít strach mluvit.

Na hodinách nepotřebujete žádné učebnice a pracovní sešity. Používá se jen zdravý rozum, jednoduché a srozumitelné vysvětlování látky. Každý týden se tak budete těšit na svých intenzivních 120 minut výuky a konverzace. Semestrální kurzy probíhají vždy 15 týdnů a během nich proběhne 40 lekcí.

Před cestou do Anglie jsem si potřeboval zlepšit a oživit angličtinu. I když jsem už dříve kurzy angličtiny navštěvoval, stále jsem byl na úrovni „falešného začátečníka“, což jsem se rozhodl změnit a vyzkoušel jsem jazykovou školu Studyline v Praze. Kurzy mě baví a hodina a půl vždy uteče tak rychle, že bych chtěl víc. Líbí se mi, že se neučím nesmyslné poučky a učebnicové fráze, ale angličtinu tak, jak se s ní doopravdy mluví v reálném životě. Poprvé za svůj život má chuť si po příchodu domů sednout a dělat domácí úkoly z angličtiny,“ prozradil projektový a marketingový manažer Samuel Hornek, který intenzivní kurzy angličtiny ve Studyline navštěvoval.

Jak se během výuky skutečně rozmluvit anglicky?

Lektoři jazykové školy Studyline vás přesvědčí, že neexistují netalentovaní lidé na jazyky. Pomohou vám zbavit se strachu z mluveného projevu. Zjistíte také, že výuka nemusí znamenat věčné šprtání slovíček a gramatická cvičení.

Studenti z hodiny sice odcházejí bohatší o informace o všech gramatických výjimkách, v reálném životě ale mají problém i v běžných situacích. Objednat si kávu nebo zařídit check-in v hotelu,“ popisuje nešvar výuky jazyků „počesku“ Radim Thiel z jazykové školy Studyline. „Frontální výuce se vyhýbáme. A vyhnout by se jí měli i všichni, kteří to s cizím jazykem myslí vážně.

Hodiny ve Studyline jsou přibližně z 80 % postavené na konverzaci. „Zbourali jsme zažitý model lektor-žák, studenti pracují ve dvojicích a intenzivně komunikují opravdu celou hodinu,“ vysvětluje efektivní styl výuky Radim Thiel. „Naším know-how jsou právě naše zkušenosti ze zahraničních jazykových kurzů. Učíme jazyky tak, jak je učí na nejlepších zahraničních školách.

Jazyková škola Studyline zve do svých hodin rodilé mluvčí a studenti tak mají možnost se seznámit s různými přízvuky.

Více informací najdete na www.Studyline.cz.