Hele, nový manažer ...ženská!?

Podle majitelky a prezidentky společnosti JustisGroup, Meri Justis, může být přechod od zaměstnanecké k manažerské pozici pro některé ženy obtížné. Proto nabízí několik rad pro ženy povýšené do manažerských pozic.
* Být ochotné přijmout pomoc – pamatovat si, že ve společnosti je někdo, kdo vám dal příležitost. Nakonec jste povýšila díky své vlastní práci, ale někdo si toho musel všimnout.
* Budovat na svých silných stránkách – když byly vaše schopnosti rozpoznány a oceněny, udržte si status pomocí toho, co vám přineslo tento úspěch. Soustřeďte se na své dovednosti, nekopírujte ostatní. Pokračujte ve svém vzdělávání.
* Stát se součástí – vaše práce nyní souvisí s manažery, staňte se součástí jejich vnitřního kruhu. Můžete začít oblékáním. Užijte si výhody jako parkovací místo, kancelář apod.
* Zaměření – naučte se důležité věci o vaší organizaci a zdokonalujte se v nových povinnostech, zaměřte se sebejistotu a sebezkoumání. Nezabývejte se příliš tím, co si o vás myslí ostatní, zvláště ženy.
-ba-
Zdroj: Fabjob.com - americký server pro uchazeče o zaměstnání
Zobrazit přehled článků ze zdroje Fabjob.com