Co napoví znamení zvěrokruhu o kariéře?

Průzkum serveru CareerBuilder.com poukazuje na souvislost mezi znameními zvěrokruhu a směrováním kariéry lidí. Čtěte dál a dozvíte se, jak charakteristika znamení navazuje na reakce respondentů.

- Ryby. Jsou vhodným znamením pro zdravotní péči, práci v sociální sféře a filantropii. Ryby-respondenti skutečně pracují jako sociální pracovníci, v osobní péči a v oblasti vedení IT.

- Beran. Většina beranů potvrdila práci ve vládě, stavebnictví, školství a cestovním průmyslu. Jako asertivní, sebejistí a dynamičtí lidé si vybrali vhodné pozice.

- Býk. Spolehliví, praktičtí a přímí býci fungují dobře v týmu. Navíc mají v oblibě práci s extravagancí a mají umělecké sklony. Vhodná povolání jsou pro ně v oblasti finančnictví, účetnictví a designérství. Oslovení býci pracují v oblasti práva, marketingu, veřejných vztahů a vyššího vzdělání.

- Blíženci. Potřebují profesi, kde budou motivovaní a která je bude zajímat. Oslovení blíženci pracují v oblasti umění, designu, architektury, péče o děti a osobní péče, také jako požárníci, což jsou všechno vhodná povolání pro toto znamení.

- Rak. Energický, laskavý a ochranářský rak se hodí dobře pro pozici právníka, psychologa, učitele nebo pečovatele. Respondenti pracují ve vládě, vyšším vzdělání, dopravě a v armádě, což je vše v souladu s jejich osobnostními rysy.

- Lev. Lvi touží po moci a vedení. Jsou sebejistí, optimističtí a charismatičtí. Vláda, umění, design, architektura, inženýrství, zábavný průmysl, reality a vzdělání – vše vhodné oblasti pro toto znamení – byly citovány jako reálné pozice lidí narozených v tomto znamení.

- Panna. Panny mají smysl pro detail a touhu poznávat. Kariéra vyžadující přesnost a průzkum je pro ně přesně to pravé ořechové. Některé profese, které lidé narození v tomto znamení citovali v průzkumu, byly z oblasti sociální práce, prodeje. Také to byli spisovatelé a kuchaři.

- Váhy. Váhy jsou diplomaté a společenští lidé – potřebují interakci. Také jsou pohodoví a snadno vychází v kolektivu. Vzhledem k těmto faktorům jsou oslovené váhy na správné cestě, neboť pracují ve vládě, reklamním průmyslu, vzdělání a jako právníci a sociální pracovníci.

- Štír. Vynalézavé, přemýšlivé a intuitivní štíry přitahují záhady a všechno abnormální. Ideální práce je pro tyto lidi ve vědě, průzkumu nebo politice. Oslovení štíři pracují ve vědě, vzdělání, stavebnictví, inženýrství a právnickém oboru.

- Střelec. Jsou to pozitivní a etičtí lidé, kteří milují cestování a získávání nových dovedností. Povolání oslovených střelců korespondují s jejich požadavky: spisovatel, zábavný průmysl, rekreační služby, IT a armáda.

- Kozoroh. Dogmatičtí, vytrvalí a odpovědní kozorozi touží po moci, kde by mohli uplatnit svůj zdravý rozum. Oslovení kozorozi tvrdili, že pracují v pečovatelské, IT, umělecké, designerské a obchodní sféře, což jsou všechno vhodné oblasti pro toto znamení.

- Vodnář. Zaměstnání vhodná pro vodnáře mohou být v oblasti astronomie, fotografie, letectví nebo počítačových technologií. Vodnáři-respondenti byli zaměstnáni v prodeji, vojenství, inženýrství, přípravě jídla a dopravě.

 

-av-
Zdroj: CNN.com - portál americké zpravodajské televize CNN
Zobrazit přehled článků ze zdroje CNN.com