HackerFest 2016 – největší aktuální hackerské hrozby na říjnové konferenci v Praze

HackerFest 2015

Již čtvrtý ročník největší konference zaměřené na počítačovou bezpečnost a etický hacking v České republice, HackerFest 2016, proběhne v posledním říjnovém týdnu – ve dnech 24. a 25. 10. 2016.

Na co se mohou těšit účastníci letošního ročníku? Na nabitý dvoudenní program složený z přednášek a workshopů vedených předními odborníky na IT bezpečnost od nás i ze zahraničí. Dozvědí se, jak útočí současní hackeři, jaká nebezpečí číhají v kyberprostoru, jaké jsou největší aktuální hackerské hrozby, nebo k čemu hackeři využívají ovládnuté počítače.

HackerFest za tři ročníky získal pověst kvalitní a informačně nabité konference, která ve své oboru nemá v České republice konkurenci,“ říká Jan Dvořák, ředitel Počítačové školy Gopas. „Spojení informačně bohatých přednášek, poznatků z praxe a praktických ukázek je pro účastníky konference opravdu přínosné, což dokládá i velký zájem o konferenci ze strany účastníků.

HackerFest 2016 bude opět dvoudenní: první den, v pondělí 24. 10., proběhne samotná konference, v úterý 25. 10. pak bude následovat praktický workshop. V úterý 25. 10. také proběhne mimořádná akce – exkluzivní seminář „System Forensics and Incident Handling“, vedený špičkovou celosvětově uznávanou bezpečnostní expertkou Paulou Januskiewicz.

Podrobné informace o konferenci, tématech a přednášejících budou postupně doplňovány na stránkách konference: http://www.hackerfest.cz.