Byznys, který podporuje početí

Westin Grand Bahama Island je jedním z rostoucího počtu hotelů, který se snaží nalákat páry plánující rodičovství příslibem luxusní, pohodové a v tomto směru účelně strávené dovolené. Snaží se podpořit pravděpodobnost početí i uzpůsobeným jídelníčkem, ve kterém nechybí dýňová polévka nebo nápoj z mořských řas.

Novodobé pobyty zvané „conceptionmoons“ navazují na osvědčené „líbánky“ (angl. honeymoon).

Pokud vlastníte hotýlek, vyrábíte spodní prádlo či podpůrné medikamenty, může být tento nový trend možností rozšíření vašich obchodních obzorů. Řada pobytových balíčků totiž kombinuje tradiční prvky romantické dovolené s afrodiziaky a dalšími prostředky podporujícími početí.

S odhadovaným počtem 3 milionů žen v USA, které se každý rok snaží přijít do jiného stavu, se jedná o zajímavý trh. Koncept je také podložen informacemi od lékařských odborníků, kteří tvrdí, že stres může být jednou z hlavních příčin neplodnosti.

Více než tři čtvrtiny osob, které navštěvují internetové stránky s rodičovskou tématikou uvádí, že si během snah o početí dopřáli „conceptionmoon“ z důvodu relaxace a oživení vztahu.

-av-
Zdroj: Entrepreneur.com - portál předního amerického časopisu pro podnikatele
Zobrazit přehled článků ze zdroje Entrepreneur.com