Projektový management podle IPMA

Nové vydání jediné publikace o řízení projektů podle české implementace standardu projektového řízení IPMA ICB v3.1 (International Project Management Assocciation Competence Baseline) je aktualizováno s ohledem na novou verzi standardu a jsou v něm upřesněny a doplněny některé metody projektového řízení.

Kniha Projektový management podle IPMA, 2. aktualizované a doplněné vydání je určena zkušenějším i začínajícím projektovým manažerům ze všech oborů lidské činnosti a studentům vysokých škol. Srozumitelně, čtivě a prakticky seznamuje čtenáře s jednotlivými prvky technických, behaviorálních a kontextových kompetencí projektového manažera, popisuje doporučené a požadované techniky, vysvětluje pojmy a formulace ze standardu IPMA, přináší řadu příkladů a případových studií.

Kniha je ojedinělá tím, že je připravena kolektivem zkušených odborníků, kteří z velké části aktivně působí v praxi a také v české Společnosti pro projektové řízení (SPŘ), jež je národní organizací IPMA. Kniha je přímo provázána na certifikaci IPMA, která je jedinou dostupnou mezinárodní certifikací projektových manažerů prováděnou v českém jazyce. Nově najdete v závěru knihy též kapitolu s tipy, jak se k certifikaci připravit.

 

 

autor: Doležal Jan, Máchal Pavel, Lacko Branislav a kolektiv

ISBN: 978-80-247-4275-5

formát: B5

vazba: V8

počet stran: 528

prodejní cena: 649 Kč

vydala: Grada Publishing, a.s., www.grada.cz