Odcházejte z práce včas

Pokud trávíte za pracovním stolem příliš mnoho času, přijde vám vhod náš nový e-book Odcházejte z práce včas. Inspiruje vás ke změně a naučí vás, jak v práci využít čas na 100 %.

e-book Odcházejte z práce včas

Naučte se odcházet z práce včas a začněte si užívat prosluněné jarní večery s přáteli či rodinou. Jaro fandí změnám, tak začněte rovnou u sebe. 

TIP č. 1 Vymezte si hranice

Platí známá pravda, že kam ostatní pustíte, tam půjdou.

Takže je vážně na vás, kolik povinností si na sebe necháte naložit a pak pod jejich tíhou posunete hranici pracovního dne na území svého osobního života.

TIP č. 2 – Udělejte si inventuru v harmonogramu dne

Rozeberte celý svůj den a zjistěte, zda se vám někde neztrácí drahocenný čas. Zhodnoťte, zda je možné mezi délku pracovní doby a objem pracovních úkolů položit znaménko „=“.

Pokud máte pocit, že to tak není, pobavte se o tom s nadřízeným nebo se zamyslete nad svou schopností delegovat úkoly.

TIP č. 3 – Plánujte

První pomocí se stane váš plán. Je to pevný základ, který budete mít připravený na každý den.

Objednejte si například masáž v termínu, kdy obvykle ještě sedíte u počítače nebo si domluvte setkání s někým, komu jste se v poslední době zapomněli věnovat. Určitě se vám takto strávený čas zalíbí a stane se pro vás příjemnou rutinou.

 

Osvojte si návyky těch nejúspěšnějších manažerů a začněte využívat svůj čas naplno. V  e-booku Odcházejte z práce včas se dozvíte, jak efektivně delegovat úkoly nebo jak si rozplánovat každý pracovní den, abyste stihli všechny úkoly, oběd i odchod z práce před pátou hodinou.

Najdete v něm také řadu rad, jak se nenechat rozptýlit nebo jak se soustředit v hlučné kanceláři.

Tak stahujte a zatočte s nepříjemnými přesčasy. Držíme vám palce.