Vyhrajte vstupenku na konferenci Povinnosti v podnikové ekologii v roce 2018

Nakladatelství Verlag Dashöfer ve spolupráci s odborným portálem ENVIprofi zvou na II. ročník konference Povinnosti v podnikové ekologii, která se uskuteční 20. 11. 2017 v reprezentativních prostorách hotelu Grandior v centru Prahy.

Na konferenci vystoupí zástupci ministerstva a inspekce životního prostředí, kteří posluchače seznámí s aktuálním vývojem české a evropské legislativy a upozorní na nejčastější protizákonná provinění.

Pravidelné každoroční povinnosti v souvislosti s legislativními změnami shrnou a svými přednáškami akci obohatí také přední odborníci z praxe, kteří přispějí především konkrétními zkušenostmi s aplikací legislativních požadavků do podnikové praxe.

Přednášející:

JUDr. Libor Dvořák (MŽP), Mgr. et Mgr. Štěpán Jakl (MŽP), Ing. Lukáš Kůs (ČIŽP), RNDr. Oldřich Jarolím (ČIŽP), Mgr. Martin Marko (ČIŽP), Ing. Pavla Jirůtková (CENIA), Ing. Ondřej Beneš, Ph.D., MBA, LL.M. (Veolia) , Dipl. Ing. Zdeněk Horsák Ph.D. (SUEZ)

Více informací o programu získáte zde: Konference Povinnosti v podnikové ekologii

Mimořádná příležitost pro přihlášení z tohoto portálu - účastnický poplatek se slevou 15 %!

Ve spolupráci s pořadateli - společností Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r. o. a portálem ENVIprofi - jsme pro vás připravili soutěž o vstupenku na konferenci.

Soutěž o volnou vstupenku

Soutěž probíhala do 15. 10. 2017. Pravidla soutěže

Vstupenku vyhrává pan Jiří L. ze společnosti Sev.en EC, a.s. Gratulujeme!

Konference je určena:

podnikovým ekologům, odborníkům na odpadové hospodářství, pracovníkům odpovědným za ISO 14001, ale i ředitelům výrobních podniků, kteří podporují „systém řízení ekologické strategie podniku“ a podporují přechod na oběhové hospodářství.