Přidejte komentář

Reagujete na komentář:
  • 7.2.2018 18:30:28 anabel

    Jaký je účel tohoto článku

    Dobrý den, omlouvám se, ale jako člověku z praxe výrobní firmy, který vystudoval Masarykovu univerzitu obor Personální management a organizační rozvoj mi to nedá a zeptám se: Jaký je vlastně účel tohoto článku. Je to pouze soubor obecných frází a "pouček", které průměrně inteligentní člověk vymyslí i bez studia. O to více mě zaráží, že je z pera tak vzdělaného člověka. Z tohoto článku bych si nedokázala vzít nic ani jako manager ve firmě, ani jako její zaměstnanec na nevedoucí pozici. Upřímně, spíše by mě naštval. Neměla by být role vzdělaných lidí spíše taková, že tyto obecné poučky a fráze "přeloží" do něčeho praktického, využitelného v praxi či alespoň něčeho, co vyvolá v člověku například danou motivaci nebo pocit, že zas o něco více pochopil fungování organizace (což by následně možná vedlo k tomu, že se mu v ní lépe pracuje, orientuje, funguje)...Zrovna o organizační kultuře těch obecných pouček snad už bylo napsáno dost. Předem děkuji za odpověď.

Vkládat komentáře mohou pouze přihlášení čtenáři.

Před vložením komentáře si prosím přečtěte následující pokyny

Přidáním názoru - příspěvku se zavazujete dodržovat tento Názorový kodex:

  • Příspěvek nesmí obsahovat prokazatelně protiprávní obsah (odkazy na warez, navádění k třídní, náboženské nebo národnostní nesnášenlivosti apod.)
  • Příspěvek neobsahuje spam (nevyžádané reklamní sdělení a odkazy)
  • Příspěvek neobsahuje vulgarity

V případě pochybností o vhodnosti příspěvku rozhoduje názor redakce, příspěvky neodpovídající kodexu mohou být vymazány.