Zbyšek Jordák

Zbyšek Jordák, nový ředitel marketingu Kia Motors Czech

Ing. Zbyšek Jordák (37), dosavadní Produkt Manager odpovědný za oblast produktu značky Kia a s tím související odpovědnost za modelovou řadu značky, její cenotvorbu, plánování a navrhování obchodních pobídek včetně uvedení značkového financování Kia Select na trh v roce 2014 a školení dealerské sítě, byl nově povýšen na pozici Head of Marketing společnosti KIA MOTORS CZECH s.r.o.

Od března letošního roku tak zodpovídá za marketingové oddělení, které se nově rozšířilo o oddělení Produktu značky Kia. Vedle stávajících aktivit je nově odpovědný i za veškeré marketingové oblasti, které se týkají strategického plánování, přípravu ATL/BTL kampaní a dealerský marketing včetně koordinování digitálních aktivit.

Před svým nástupem do společnosti KIA MOTORS CZECH v roce 2013 působil Ing. Jordák od roku 2006 ve společnosti RENAULT Česká republika. Zde nastoupil na pozici analytika distribuce. Od roku 2007 do roku 2010 zastával pozici produktového manažera malých vozů a v letech 2010 až 2013 působil ve funkci Brand Manager Dacia pro ČR, Slovensko a Maďarsko.

Zbyšek Jordák se narodil v roce 1978 v Táboře. Absolvoval VŠE Praha - Fakulta podnikohospodářská s hlavní specializací na podnikovou ekonomiku a management, kde si v rámci magisterského studia rozšířil své znalosti v oblasti obchodu na École Supérieure de Commerce de Paris. Je svobodný a mezi jeho zájmy patří rodina, surfing, běh, basketbal a běžky.

Zdroj: KIA MOTORS CZECH s.r.o.