Vladimír Vošický, nový Business Operations Director společnosti Hyundai Motor Czech

S platností od 1.8. posílí vedení společnosti Hyundai Motor Czech s.r.o., výhradního dovozce automobilů značky Hyundai pro český trh, pan Vladimír Vošický.

Nastoupí na nově vytvořenou pozici Business Operations Director (Ředitel pro obchod a servisní služby). V jeho kompetenci tak bude řízení veškerých obchodních aktivit společnosti včetně servisní podpory a prodeje náhradních dílů.

Vytvoření nové pozice je součástí dlouhodobější systémové změny ve struktuře společnosti, která naplňuje strategii evropské centrály Hyundai Motor Europe. Oblast financí, HR a marketingu bude řídit prezident společnosti, pan Kenny Lee.

Důvodů, proč si společnost Hyundai vybrala pro tuto nově vytvořenou pozici právě pana Vladimíra Vošického, je hned několik. Mezi nejdůležitější patří jeho dlouholeté obchodní zkušenosti v automobilovém průmyslu a prokazatelné řídící schopnosti.

Vladimír Vošický pracoval téměř 18 let pro značku Ford. Začínal na obchodních pozicích, poté zastával několik důležitých manažerských pozic v různých evropských zemích a 6,5 roku pracoval u českého zastoupení Fordu na pozici generálního ředitele a jednatele. Jako ředitel pomáhal také prvotnímu rozvoji značky v Rumunsku. Poslední rok pracoval Vladimír Vošický pro české zastoupení značky Peugeot, kde zastával pozici ředitele prodeje.