Taťána Panýrová a Zdena Šimánková, nová personální a finanční ředitelka společnosti Netretail Holding

Netretail Holding, mateřská společnost internetové nákupní galerie MALL.CZ, získal dvě nové posily do svého managementu. Na pozici šéfky lidských zdrojů nastoupila Taťána Panýrová, za finance bude ve společnosti nově zodpovídat Zdena Šimánková.

Taťána Panýrová, Netretail Holding

Taťána Panýrová nastupuje do Netretail Holdingu na novou pozici personální ředitelky. Zodpovědná bude za nastavení a realizaci jednotné HR strategie a kultivaci firemní kultury ve všech pěti zemích, kde společnost působí.

Táňa Panýrová započala svou profesní kariéru v telekomunikacích, byla součástí privatizačního týmu v Komerční bance, 4 roky pracovala na pozici personální šéfky skupiny PPF. Posledních 6 let před příchodem do Netretail Holdingu působila jako HR konzultantka pro několik českých i nadnárodních firem, v PPF měla na starosti speciální projekty.

Zdena Šimánková nastupuje do Netretail Holdingu na pozici finanční ředitelky (CFO). Do společnosti přichází z Electro Worldu, kde působila od doby založení firmy v roce 2002 jako její CFO a později i jako jednatelka. Předtím byla 7 let finanční kontrolerkou a posléze finanční ředitelkou v TV Nova.