Srovnejto má nového marketingového ředitele. Ze ŠKODA AUTO přichází Josef Matějovič

Skupina Srovnejto se rozšiřuje. Na pozici marketingového ředitele nastoupil Josef Matějovič, který do firmy přišel z mezinárodního marketingového prostředí. Za sebou má vedení engagement platforem pro ŠKODA AUTO a realizaci brandových kampaní, jež se pravidelně lokalizovaly do více než 20 zemí světa.

Josef Matějovič, Srovnejto

Matějovič v pozici Head of Marketing dostává na starost celý komunikační tým, s nímž nyní plánuje a nastavuje brandové a komunikační strategie včetně interní a externí komunikace. „Po sedmi letech práce pro ŠKODA AUTO jsem přijal výzvu být součástí rychle se rozvíjející firmy, která se chce profilovat jako důvěryhodný partner a spolehlivý pomocník pro všechny, kdo se potřebují zorientovat ve světě financí,“ říká Josef Matějovič.

V předchozích místech působení coby bývalý vrcholový basketbalista a vícenásobný absolvent jednoho z nejnáročnějších cyklistických závodů světa L'Étape de Tour promítl svoji lásku ke sportu i do své kariéry. Jeho tým stál za kampaněmi zaměřenými na bezpečnost silničního provozu, podporu Tour de France a mistrovství světa v hokeji či motosportu. Spoluzaložil a vedl úspěšný celosvětový projekt We Love Cycling by ŠKODA, který dnes běží v 16 zemích světa.

Český tým společnosti vedle něj posílily také další špičky ve svých oborech: Martin Daneš na postu Chief Revenue Officer, Karel Šultes jako Head of Customer Base and BI Analytics a Jan Bureš na pozici Head of Product Mortgage. Jejich úkolem bude rozvíjet dosavadní zaměření předního tuzemského internetového srovnávače a udělat z něj vedle platformy na porovnávání cen vybraných finančních produktů i partnera a rádce pro jeho zákazníky.

O společnosti:

Skupina Srovnejto je jedničkou na trhu pojištění, mobilních i datových tarifů, energií a osobních financí. Naše služby používají více než 3 miliony uživatelů, kteří prostřednictvím našich webů nakupují na internetu. Těmto klientům pomáhá a radí tým našich specialistů na telefonu, který ročně provede přes 1,5 milionu hovorů. Pracuje pro nás už více než 300 zaměstnanců v Praze, Brně, Ústí nad Labem a slovenské Bratislavě. Pod skupinu Srovnejto spadají kromě Srovnejto.cz další internetové projekty jako ePojisteni.cz, Tarifomat.cz a Pujcky.cz, abychom škálu našich služeb nabídli pod jednou značkou. Naším 100% vlastníkem je Bauer Media Group KG – jeden z největších mediálních domů na světě.