Společnost AMISTA posiluje management, novou provozní ředitelkou se stala Zuzana Vinklerová

AMISTA investiční společnost, a. s., posiluje svůj vrcholový management. Na novou pozici provozní ředitelky nastoupila Zuzana Vinklerová, která se ve společnosti zaměří zejména na regulaci a bude zodpovědná za klientské i interní projekty a část backoffice.

Zuzana Vinklerová, AMISTA

„Při rozhodování o tom, kam povedou moje další profesní kroky, byla AMISTA jasná volba. Těším se na spolupráci s novými kolegy a také na to, že AMISTU společně posuneme zas o krok dál,“ říká Zuzana Vinklerová.

Zuzana Vinklerová do společnosti AMISTA přichází z Komerční banky. V pozici provozní ředitelky tak naváže na své dlouholeté zkušenosti v oblasti investičních fondů a řízení týmů.

„Naším cílem je dále růst a poskytovat profesionální služby otevřeným i uzavřeným investičním fondům kvalifikovaných investorů. Prioritou je spokojenost našich klientů, a proto je důležitou součástí naší firemní kultury neustálé zkvalitňování veškerých nabízených služeb. Se Zuzanou budeme lépe dosahovat obou cílů,“ říká k rozšíření managementu výkonný ředitel Ondřej Horák.

 

AMISTA investiční společnost spravuje 70 investičních fondů s aktivy přesahujícími 57 miliard korun. Vznikla v roce 2006 a specializuje se na zakládání a správu fondů kvalifikovaných investorů. Klienty jsou významní čeští i zahraniční investoři orientující se na investice v oblasti private equity, nemovitostí, cenných papírů, pohledávek a alternativních aktiv. Společnost vlastní podnikatel Vít Vařeka, který na českém kapitálovém trhu úspěšně působí přes 25 let.