Sloneek posiluje obchod se Sebastianem Fešarem, míří k tomu stát se globálním řešením

Pozici obchodního ředitele v HRIS startupu Sloneek, který se zaměřuje na digitalizaci, automatizaci a analýzu personální agendy a procesů, nově obsadil Sebastian Fešar (24). S nově budovaným obchodním týmem má jediný cíl – stát se jedničkou v Česku a postupně i ve světě. Pomáhat mu budou zkušenosti s obchodem v EMEA regionu i vývoj, který Sloneeka nepřestává zdokonalovat na základě požadavků samotných klientů.

Sebastian Fešar, SLONEEK

Sebastian Fešar se na manažerských pozicích startupových projektů pohybuje od roku 2018. Kromě obchodních zkušeností ze segmentu zaměřeného na e-learning má mezinárodní zkušenosti s odvětvím digitalizací korporátní agendy, pro které řídil obchodní strategie v rámci celého EMEA regionu. Právě tyto klíčové zkušenosti nyní přenese do Sloneeka s cílem vybudovat nejsilnějšího zástupce své kategorie nejen ve středoevropském regionu.

Sloneek už nyní roste 160% tempem. Poslední nabrané kapitálové investice jasně ukazují, že jdeme správným směrem. Díky tomu, že naše řešení vyvíjíme v úzkém kontaktu s firmami, máme jeden z nejlépe odladěných produktů na trhu. A doba nám nahrává,“ vypočítává Sebastian Fešar. „Máme opravdovou ambici dělat to dobře a změnit tak firemní svět. Protože na lidských zdrojích stále ještě stojí a padá celá ekonomika.“

Sebastian Fešar bude mít z nové pozice na starosti sestavení a vedení nového obchodního týmu, nastavení obchodní strategie a pokrytí obchodních aktivit na českém trhu i navázání nových obchodních vztahů. Vše, co se otestuje na českém a slovenském trhu, se bude škálovat také na další evropské trhy.

Sebastiana jsme v týmu přivítali mimo jiné proto, že v minulosti nasbíral zajímavé zkušenosti s řízením týmu napříč zeměmi a umí efektivně oslovit různé cílové skupiny. Jednou z priorit Sloneeku je vytvořit mezinárodně fungující HR systém, který bude stejně dobře sloužit malým začínajícím firmám, které řeší digitalizaci dat, jako středním a větším společnostem, pro které je prioritou kariérní rozvoj, zpětná vazba od zaměstnanců nebo analytika personálních dat,” doplňuje Filip Lukač, spoluzakladatel a CEO startupu Sloneek.

Sloneek je startup, který vyvíjí all-in-one HR systém k elektronické správě personální agendy. Mezi jeho klienty v současnosti patří společnosti jako online autotržiště Carvago, online účetní systém Trivi, logistický startup Balikobot.cz nebo realitní společnost Knight Frank. Celkem má Sloneek již přes 10 tisíc klientů. Na svůj rozvoj Sloneek v minulosti obdržel investici ve výši téměř 1,5 milionu eur od slovenského venture kapitálového fondu Vision Ventures a české investiční společnosti Presto Ventures. Investici nyní využívá pro vývoj svého řešení a přípravy vstupu na další trhy.