Roman Knap, SAP

Roman Knap se vrací do vedení SAP Slovensko

Společnost SAP Slovensko jmenuje na pozici generálního ředitele Romana Knapa, který má nyní na starosti vedení týmu a obchodní výsledky české i slovenské pobočky SAP. Roman Knap je generálním ředitelem SAP ČR od roku 2014, do slovenského týmu se vrací po čtyřech letech. Na pozici nahrazuje Richarda Gugu.

Roman Knap působí v SAP již od roku 2008, kdy nastoupil na pozici ředitele partnerského ekosystému pro region střední a východní Evropy (CEE). V letech 2012–2014 zastával pozici generálního ředitele SAP Slovensko, od roku 2014 je generálním ředitelem SAP ČR. Nyní bude zodpovědný za český i slovenský tým a povede obě pobočky k užší a efektivnější spolupráci.

Před příchodem do SAP pracoval Roman Knap ve společnostech Oracle nebo KPMG Consulting. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze.

Ve volném čase rád běhá, jezdí na kole, hraje golf, boxuje a vaří. Je fanouškem moderního umění a sám rád maluje expresionistické obrazy podle reálné předlohy. Baví ho dělat věci netradičně, stereotyp do svého osobního ani pracovního života nepustí.