Renata Mrázová

Renata Mrázová, nová ředitelka ING Pojišťovny

Od 1. června usedne na post ředitelky ING Pojišťovny Renata Mrázová, která v současnosti pracuje pro ING jako finanční ředitelka. Současná ředitelka - Australanka Alexis George - tak z vedení pojišťovny odchází po třech letech.

Renata Mrázová nastoupila do ING v roce 2000 na pozici finanční ředitelky. Koncem roku 2005 se rozhodla přijmout nabídku založit na zelené louce pojišťovnu Direct, kde nakonec v pozici generální ředitelky a předsedkyně představenstva působila až do července 2007.

V dalším období se věnovala rodině a vlastní společnosti, která se specializuje na retailové aktivity a pracovala také jako konzultant na několika projektech pro bankovní a pojišťovací sféru. V září 2009 se vrátila do ING opět na pozici finanční ředitelky.

Mrázová je také členkou prezidia ČAP (Česká asociace pojišťoven). Angažuje se v mnoha projektech, které podporují zastoupení žen v manažerských pozicích (například působí jako mentorka mentoringového programu Equilibrum Britské obchodní komory). Je členkou CFO clubu a v roce 2005 se umístila na 8. místě v prestižní anketě Hospodářských novin TOP 25 žen českého byznysu a v roce 2006 byla ve stejné anketě 17.