Provident Financial má nové vedení právního oddělení, od března ho povede Jakub Antoš

Na pozici Head of Legal společnosti Provident Financial od března nastupuje Jakub Antoš, který je v Providentu od roku 2019 a měl doposud na starosti hlavně právní poradenství uvnitř i navenek společnosti.

Jakub Antoš, Provident Financial

Jakub Antoš (45) je součástí právního týmu společnosti Provident Financial téměř 5 let. Zkušenosti v oboru nasbíral jako advokát v několika pražských advokátních kancelářích a v minulosti zastával také pozici asistenta soudce u Obvodních soudů v Praze. V právním týmu Providentu měl, mimo jiné, na starosti také poradenství ve všech oblastech práva uvnitř i navenek či zastupování společnosti ve sporové agendě. Na pozici Head of Legal bude nově zodpovědný za celé oddělení Legal and Compliance.

Jakub Antoš si plně uvědomuje, že právo není jediným korektivem chování vůči klientům a uvádí: „Prostředí, ve kterém se nebankovní poskytovatelé pohybují, je vymezené nejen regulacemi týkajícími se ochrany spotřebitele, ale především etickými hodnotami a pravidly, kterými tyto společnosti zákazníkovi prokazují svůj zodpovědný přístup.“

Jakub Antoš vystudoval Právnickou fakultu v Plzni i ČZU v Praze, kde získat titul Ing. v oboru Evropská agrární diplomacie. Jakub má dvě děti a je vášnivým chatařem.