PR tým Graylingu řídí Kristýna Hájková

Do české pobočky mezinárodní komunikační agentury Grayling nastoupila Kristýna Hájková. Z pozice Head of Public Relations vede tým seniorních konzultantů, kteří pracují pro řadu klientů z oblasti financí, technologií, FMCG nebo zdravotnictví.

Kristýna Hájková, Grayling

Do agentury Grayling nastoupila Kristýna Hájková na pozici Head of Public Relations. Vede seniorní tým konzultantů, který zajišťuje PR služby pro klienty jako např. Visa, AstraZeneca, Amazon, Jaguar Land Rover nebo Albert. Cílem Kristýny v nové roli bude rozšířit klientské aktivity do oblasti integrovaných marketingových kampaní a nabídnout stávajícím i novým klientům agentury více služeb nad rámec klasického PR.

„Kristýna má bohaté zkušenosti z marketingu, což je pro řadu našich klientů klíčové, a už nyní vidíme množství projektů, pro které bude velkým přínosem. Současně Kristýna působí jako lektorka na univerzitě, takže bude za naši agenturu rozvíjet také spolupráci s vysokými školami,“ říká Anna Balíčková, Managing Director, Grayling Czech Republic & Slovakia.

Kristýna Hájková má více než 10 let zkušeností v oblasti PR a marketingu, v minulosti působila např. v agenturách AMI Communications nebo Bison & Rose, kde měla na starosti zejména oblast zdravotnictví. Později zodpovídala za komunikaci Středočeského inovačního centra, hotelu InterContinental Prague (momentálně v síti Fairmont) nebo projektů společnosti Odien Group developera Mika Sarana. V současné době působí i jako lektorka na Newton University.

Grayling je na českém trhu jednou z nejvýraznějších agentur, která svým klientům zajišťuje integrované kampaně propojující Public Relations a Public Affairs. Tým Public Affairs vede z pozice Head of Public Affairs od roku 2019 Jakub Hudec. Celou agenturu řídí nově od 1. března Anna Balíčková.

 

O Graylingu

Agentura Grayling působí prostřednictvím sítě svých 55 poboček po celém světě, v každé zemi tak může nabídnout ty nejlepší lokální služby s mezinárodním přesahem. Její specializací je vytvářet inovativní integrovaná komunikační řešení, která propojují oblast PR a PA. Při řešení klientských zadání a realizaci kampaní Grayling nezná hranice – ať už geografické, nebo napříč disciplínami. Grayling je součástí skupiny Huntsworth PLC. Více informací na www.grayling.com