Pivovary Staropramen mají novou ředitelku právního oddělení a oddělení firemních záležitostí pro Česko a Slovensko. Stala se jí Lucie Kováčová

Pivovary Staropramen přivítaly na vedoucí pozici právního oddělení a firemních záležitostí Lucii Kováčovou. Dříve působila jako Legal Director ve společnosti Tesco a má velké mezinárodní zkušenosti z právní oblasti.

Lucie Kováčová, Pivovary Staropramen

Lucie Kováčová nastoupila na pozici Legal & Corporate Affairs Director v Pivovarech Staropramen po několikaletém působení ve společnosti Tesco. Na předcházející pozici byla zodpovědná za kompletní vedení právní agendy regionu střední Evropy. Díky svým schopnostem a působení v právních odděleních velké společnosti se v roce 2018 dostala na 5. místo žebříčku Forbes SK Mocné ženy korporátního světa. Na tento úspěch navázala i rok poté, kdy se objevila na seznamu významných českých korporátních právniček časopisu Právní rádce 2019.

Na současné pozici je zajímavé spojení dvou oblastí – právní a firemních záležitostí. Oblast komunikace mě vždy zajímala. Témata, která jsou mi blízká a kterým se budu v budoucnu věnovat, jsou určitě udržitelnost a diverzita, rovnost a inkluze,“ uvádí ke své nové pozici Lucie Kováčová, která současně zastává pozici jednatelky společnosti a členky představenstva Pardubického pivovaru a Staropramenu Slovakia.

Lucie je také členkou několika organizací jako například právní pracovní skupiny Svazu pivovarů a sladoven a organizace Institut of Coaching, Harvard Medical School. Ve volném čase se nejraději věnuje své rodině, bikram józe, koučinku, mentoringu a seberozvoji.