Personální novinky v ČSOB

Začátkem října 2012 proběhlo v ČSOB několik personálních změn. ČSOB má nového Country manažera pro ČSOB Asset Management, a.s., investiční společnost, kterým se stal Jaroslav Mužík. Na pozici výkonného ředitele Spotřebního financování, již dosud Mužík zastával, nastoupil Tomáš Jaroš. K další změně došlo v útvaru Kanceláře generálního ředitele, novou CSR manažerkou se stala Eva Šišková.

Jaroslav Mužík, ČSOB

Jaroslav Mužík (39 let) vystudoval britskou Nottingham Trent University, kde získal titul MBA. Pracovní kariéru započal jako burzovní makléř společnosti Bankovní dům Skala a.s., a postupně se propracoval až do pozice ředitele společnosti AB Brokers, s.r.o. Cenné zkušenosti nasbíral v Provident Financial, kde nejprve zastával pozici ředitele obchodu pro Moravu a poté se stal ředitelem podpory prodeje pro Česko a Slovensko. V ČSOB pracuje již od roku 2007, kdy se stal výkonným ředitelem Spotřebního financování. Jaroslav Mužík je ženatý a má dvě děti. Mezi jeho záliby patří rodina, cestování, vysokohorská turistika a bowling.

Tomáš Jaroš (36 let) v ČSOB působí již 13. rokem. Začal jako poradce top managementu v útvaru Strategie, kde strávil 5 let. Poté pracoval jako manažer Analytického marketingu a v roce 2006 byl vybrán do pozice výkonného ředitele Obchodní podpory pro segment Retail, SME a Privátního bankovnictví. Tomáš Jaroš je absolventem Institutu ekonomických studií FSV Univerzity Karlovy a také Bryce Harlow institut při Georgetown University ve Washingtonu D.C. Je ženatý a má jednoho syna. Miluje sport a rockovou hudbu a je velkým fanouškem Dejvického divadla.

Eva Šišková (34 let) do ČSOB nastoupila v roce 2006. Po celou dobu působila v útvaru Řízení lidských zdrojů, do roku 2010 na pozici HR Business partnera, poté jako projektová manažerka vedla rozvojové a změnové projekty. Před svým působením v ČSOB pracovala v poradenských a vzdělávacích společnostech jako konzultant a projektový manažer (Deloitte, HR Guru, Expertis) a v neziskovém sektoru (např. Partners for Democratic Change). Absolvovala mezinárodní stáže v oblasti HR, koučování a mediace. Pokud zrovna nekoučuje, volný čas si užívá s rodinou, v přírodě, na různých kulturních akcích, cestováním, nebo čerpá síly při józe a meditaci.