Personální agentura Randstad mění vedení. Dosavadního CEO Jacka Kowalaka vystřídá ve funkci Martin Jánský

Českou pobočku společnosti Randstad, největšího světového poskytovatele personálních služeb, povede od 1. září nový ředitel. Dosavadního CEO Jacka Kowalaka nahradí ve funkci po čtyřech a půl letech Martin Jánský, který ve firmě dosud působil na pozici ředitele divize pro agenturní zaměstnávání. V nové roli chce navázat na úspěchy svého předchůdce a posilovat postavení značky. Kowalak zůstane nadále v Randstadu, povede zastoupení společnosti v Německu.

Martin Jánský, Randstad

Martin Jánský, který od 1. září vede Randstad v České republice, přišel do společnosti v roce 2020 z konkurenční firmy ManpowerGroup. V oboru lidských zdrojů, zejména pak v segmentu náboru a talent managementu, se pohybuje již od ukončení studia podnikové ekonomiky a managementu na Technické univerzitě v Liberci. Do vedení Randstadu byl jmenován mimo jiné právě díky dlouholetým zkušenostem a znalostem, které neustále prohlubuje, aktuálně studiem na Univerzitě v Tillburgu. „Martina Jánského jsem si vybral díky jeho odbornosti, zkušenostem, orientaci na klienta a obchodnímu cítění. Jsem přesvědčen, že mi bude plnohodnotným nástupcem a český Randstad bude pod jeho taktovkou vzkvétat,“ řekl ke jmenování dosavadní CEO Jacek Kowalak.

Jánský chce svoji cestu k úspěchu stavět na čtyřech hlavních pilířích – spokojení kandidáti, klienti, vlastní zaměstnanci a efektivní vnitřní organizace Randstadu ve smyslu Human Forward, jejíž podstatou je důraz na individuální potřeby jedince. Jeho hlavním cílem je důstojné následování svého předchůdce a posílení postavení značky. „Mým hlavním úkolem i závazkem v nové roli je úspěšně navázat na aktuální růst objemu našich zakázek, ale také zajistit zvyšování profitability. Chci se po vzoru globálního Randstadu zasloužit o posun české pobočky na přední příčku žebříčku poskytovatelů personálních služeb v České republice, nastínil Jánský svou vizi, kam bude společnost dále směřovat.