Pavel Tichý

Pavel Tichý, nový Business development manager ČSOB Private Banking

Od 1. června 2011 nastupuje Pavel Tichý na novou pozici Business development managera ČSOB Private Banking. Na toto místo přechází z funkce výkonného ředitele útvaru Řízení portfolií v ČSOB Asset Management.

Pavel Tichý vystudoval fakultu Financí a účetnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze. Na finančních trzích se pohybuje od roku 1993. Prošel různými specializacemi v oblasti investičního bankovnictví – od obchodníka s dluhopisy, přes specialistu na Středo a Východoevropské trhy v Londýnské City se vypracoval až na pozici Chief Investment Officera ve společnosti ČSOB Asset Managementu.

V průběhu své manažerské kariéry postupoval přes různé manažerské pozice až do vyšších pater v představenstvech ČSOB Investiční společnosti a ČSOB Asset Managementu (mimo jiné stojí za úspěšným sloučením dvou investičních společností, otevíráním investičních fondů atp.). V průběhu své kariéry stál za mnoha inovativními produkty jako jsou hypoteční zástavní listy, komunální dluhopisy, podřízené dluhopisy či fondy kvalifikovaných investorů. Užitečnou expertizu získal i v oblasti nemovitostí (akvizice a správa), a to svým působením v roli generálního ředitele a předsedy představenstva ČSOB Property fundu.