Pavel Hanko

Pavel Hanko, nový McAfee Territory Channel Account Manager

Společnost McAfee Inc. (NYSE:MFE) oznámila jmenování Pavla Hanka na pozici Territory Channel Account Manager. Pavel Hanko přichází do McAfee ze společnosti Panduit EEIG, americkým výrobcem síťových komponentů, kde zastával pozici Area Manager pro CEE region (ČR, SR, Polsko, Maďarsko) se zodpovědností za řízení jednotlivých obchodních týmů a kompletní partnerský kanál. V McAfee bude Hanko zodpovědný za distribuční strukturu a partnerský kanál stejně tak jako i podporu koncových zákazníků a uživatelů McAfee v České republice a na Slovensku.

 V minulosti Pavel Hanko pracoval jako nezávislý konzultant v oblasti IT investic pro zejména německé, české či slovenské společnosti. Před tím pracoval několik let pro americké IT/telekomunikační společnosti působící v Německu či německé firmy, například pro SPRINT LINK GmbH, CERFnet Germany Inc. (dnešní Global Access Inc.), XYPLEX Networks Inc. či U.I.LAPP GmbH & Co.KG.

Pavel Hanko nasbíral za dobu své kariéry mnoho zkušeností v IT odvětví. Působil na různých pozicích v mezinárodních společnostech a má zkušenosti jak z obchodu, tak i s řízením mezinárodních týmů a partnerského kanálu.

Hanko je absolventem Training College for Telecommunications a Senior Technical College for Telecommunications and Electronics. Mluví plynně německy, česky, slovensky, anglicky a rusky.