Patrice Le Guyader vystudoval obchodní právo na pařížské univerzitě. Pro skupinu PSA Peugeot Citroën pracuje již 22 let, zejména ve výrobních závodech. TPCA Czech pro něj nebude první zahraniční působení. V devadesátých letech byl zástupcem personálního ředitele v britském závodě Peugeot Motor Company. Pracoval také ve společných závodech skupiny PSA Peugeot Citroën, které má firma s automobilkami Fiat a Renault. Do TPCA přichází z pozice ředitele divize lidských zdrojů skupiny PSA Peugeot Citroën, kde byl zodpovědný za plánování lidských zdrojů a rozvoj talentů skupiny. „Na působení v Kolínském závodu se velmi těším. Jde o firmu, která má v evropském automobilovém průmyslu skvělou pověst,“ říká nový viceprezident TPCA Patrice Le Guyader

Patrice Le Guyader, nový francouzský viceprezident a zástupce společnosti PSA Peugeot Citroën ve vedení TPCA Toyota Peugeot Citroën v Kolíně

V TPCA Toyota Peugeot Citroën v Kolíně došlo k pravidelné obměně francouzského viceprezidenta a zástupce společnosti PSA Peugeot Citroën ve vedení TPCA. Do mateřské PSA Peugeot Citroën se po více než třech letech vrátil Bernard Million-Rousseau a na jeho pozici nastoupil s účinností od 1. července Patrice Le Guyader.

Patrice Le Guyader vystudoval obchodní právo na pařížské univerzitě. Pro PSA Peugeot Citroën pracuje 22 let, zejména ve výrobních závodech. TPCA Czech pro něj není první zahraniční působení, v 90. letech byl zástupcem personálního ředitele v britském závodě Peugeot Motor Company. Pracoval také ve společných závodech skupiny PSA Peugeot Citroën, které má firma s automobilkami Fiat a Renault.

Do TPCA přišel z pozice ředitele divize lidských zdrojů skupiny PSA Peugeot Citroën, kde byl zodpovědný za plánování lidských zdrojů a rozvoj talentů skupiny.