Obchodním ředitelem Imper a Monitora Media se stal Ondřej Synek, dlouholetý manažer Unicorn Systems

Ondřej Synek (35) se stal novým obchodním ředitelem v partnerských společnostech Imper a Monitora Media, které nabízejí komplexní datová řešení pro marketing a B2B byznys. Synek přináší více než 13 let zkušeností a do firem přichází po osmi letech v Unicorn Systems, kde naposledy působil jako obchodní ředitel se zaměřením na elektromobilitu. Na starosti bude mít kompletní vedení obchodního týmu a tvorbu a implementaci strategie pro stávající i nové trhy. 

Ondřej Synek, Imper a Monitora

Ondřej Synek před nástupem do společností Imper a Monitora Media pracoval 8 let v Unicorn Systems jako manažer obchodní jednotky soustředěné na oblast energetiky a zahraničního byznysu a později jako obchodní ředitel se zaměřením na elektromobilitu. Z této pozice pak společně s kolegy postavil od samotného začátku startup ChargeUp, který je součástí Unicornu a nabízí komplexní řešení pro firemní, veřejné i domácí nabíjecí stanice pro elektromobily. Synek v něm působil na pozici obchodního ředitele a mezi jeho kompetence patřila mimo jiné akvizice a integrace jiné firmy. 

Imper a Monitora Media jsou dynamicky rostoucí firmy a Ondřej Synek je po HR manažerce Anetě Rychlé už druhou nedávnou posilou top managementu. Bude mít na starosti kompletní převzetí i řízení obchodního týmu, a to zejména s akcentem na jeho personální růst a vzdělávání. Zaměří se také na nastavení nové obchodní strategie pro domácí trh a go-to-market strategii pro zahraniční expanzi. 

Po tolika letech v Unicorn Systems jsem rád přijal novou výzvu, která mi umožní plně uplatnit mé zkušenosti ze startupově-korporátního prostředí. Imper i Monitora média jsou ve svém oboru lídry, ale stále počítají s dalším růstem. Ten je také jedním z hlavních úkolů, který na mě na této pozici čeká. Těším se na výzvy v podobě posilování pozice na domácím trhu i zahraniční expanze,“ říká Ondřej Synek, obchodní ředitel Imper a Monitora Media.