Novým výkonným ředitelem Boehringer Ingelheim ČR se stal Oliver Rozboril

Od 1. října 2022 se novým výkonným ředitelem a ředitelem Human Pharma pro Českou republiku stal Oliver Rozboril. Na této pozici vystřídal Evelyn Fahrenkrug.

Oliver Rozboril, Boehringer Ingelheim ČR

Oliver Rozboril působí ve společnosti Boehringer Ingelheim již téměř 20 let. Během této doby sbíral ve společnosti zkušenosti hned v několika evropských zemích – například v Rakousku, Slovensku, Německu a na Ukrajině. Před svým návratem do České republiky působil v Maďarsku – a to také na pozici výkonného ředitele. Mimo tuto funkci si vyzkoušel několik pracovních pozic napříč obchodním, marketingovým i projektovým oddělením.

Společnost Boehringer Ingelheim je moje srdeční záležitost. Jsem rád, že jsem se na začátku kariéry rozhodl právě pro Boehringer Ingelheim, který s velkým odhodláním zlepšuje zdraví lidí i zvířat a se stejnou pílí se také stará o zdraví a spokojenost svých zaměstnanců. Naším posláním je nejen zlepšovat, ale i ‚proměňovat‘ životy k lepšímu. Práce, kterou děláme, má široký dopad na zdraví ve zdravotnictví, ale i mimo něj. Navíc odráží dlouhodobé myšlení, kterým se řídíme, a zdůrazňuje náš závazek nejen vůči současnosti, ale také budoucím generacím. Udržitelný rozvoj a inovativní technologie – to je to, co nás symbolizuje,“ vysvětluje vizi společnosti nový výkonný ředitel Oliver Rozboril.